Zmarta.fi kokemuksia 2024

20.10.2021

Zmarta kokemuksia 2024 -artikkeli kertoo lukijalle tämän täyden palvelun lainapalvelun kaikki hyvät sekä huonot puolet. Saat tietoa mm. tarjolla olevista lainoista, yhteistyökumppaneista sekä yhtiön taloustiedoista!

Zmarta Group on vuonna 1999 perustettu ruotsalainen yritys. Lainapalvelun avulla voit kilpailuttaa lainatarjoukset jopa 25 eri luotonmyöntäjän välillä. Zmarta.fi tarjoaa lainoja kuluttajille sekä yrityksille. Tämän lisäksi voit kilpailuttaa sähkösopimukset ja vakuutukset. Vakuudettoman kulutusluoton todellinen vuosikorko on alkaen 4,50%!

Zmarta kokemuksia 2024 -artikkelin aiheena on muun muassa:

 • Zmarta kulutusluotto, yrityslaina sekä autolainat
 • Perustiedot yrityksestä ja Zmarta.fi -sivustosta
 • Palvelun asiakastuki ja yhteystiedot
 • sekä paljon muutakin oleellista tietoa!

Zmarta.fi ★★★★★

Zmarta on vuonna 1999 perustettu lainapalvelu, joka kilpailuttaa yli 25 pankkia yhdellä hakemuksella. Tarjolla on lainaa kuluttajille sekä yrittäjille - aina kulutusluotosta autolainaan asti!

 • Vakuudeton laina 1000€ - 60 000€
 • Todellinen vuosikorko 4,50% - 38,00%
 • Maksuaika 1-15 vuotta
 • Yksi lainahakemus = tarjous 25 pankista

Zmarta kulutusluotto

Zmarta tarjoaa maksuttoman kilpailutuksen jopa 60 000 euron lainoihin saakka. Lainaa voi hakea vähintään 1000 euroa tämän palvelun kautta. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat alustavan päätöksen muutamissa minuuteissa. Kaikki halukkaat pankit antavat tarjouksen viimeistään 1-2 päivässä lainahakemuksen jälkeen - nopeaa palvelua on täten luvassa!

Esimerkki: Luoton ollessa 10 000€ ja laina-aika 6 vuotta, on kuukausierä 183€. Tällöin luoton kokonaiskustannus on 3 158€, nimellinen vuosikorko 9,5% ja todellinen vuosikorko 9,92% (sis. 5€ tilinhoitomaksun ja avauskulun 49€). Lainasummat vaihtelevat 1 000 - 60 000€, nimelliskorko 4,99-20% ja laina-aika 1-15v. 

Zmarta.fi - Millainen on yritys?

Zmarta.fi kuuluu osaksi suurempaa kokonaisuutta, mutta Suomessa sen omistaa Zmarta / Freedom Rahoitus Oy. Yritys on perustettu vuonna 2008, eli vajaa kymmenen vuotta Zmarta Groupin syntymisen jälkeen. Yhtiön toimintaa valvoo Suomen Finanssivalvonta.

Zmarta Oy taloustiedot:

 • Zmarta.fi omistaja: Omistajana on Zmarta / Freedom Rahoitus Oy.
 • Zmarta liikevaihto: Vuonna 2020 yrityksen liikevaihto oli 8,2 miljoonaa euroa. Vuotta aikaisemmin liikevaihto oli 9,3 miljoonaa.
 • Zmarta tunnus ja muut tiedot: Zmarta Oy:n Y-tunnus: 2207313-9. Kotipaikkana on Helsinki, ja yrityksen toimitusjohtaja on Tuomas Riski.

Zmarta.fi -sivuston omistaa Zmarta / Freedom Rahoitus Oy. Yhtiö on perustettu vuonna 2008, joten uudesta tulokkaasta tällä alalla ei voida puhua. Liikevaihto pyörii hieman alle 10 miljoonassa eurossa vuosittain. 

Zmarta asiakaspalvelu

Zmarta asiakaspalvelu ojentaa auttavan kätensä joka arkipäivä. Voit ottaa yhteyttä soittamalla, Live Chatilla tai perinteisesti sähköpostilla. Hieman harmillisesti viikonloppuna apua ei ole saatavilla, ainakaan toistaiseksi. Monipuolinen asiakastuki on kuitenkin iso plussa!

Zmarta yhteystiedot:

 • Puhelimitse: 09 4241 4444 (ma-to 8:00-18:00, sekä pe 8:00-17:00)
 • Sähköposti: info@zmarta.fi

Luoton saamisen kriteerit

Lainaa voi hakea Zmarta.fi -sivuston kautta kautta, kun:

 • Vakinainen osoite on Suomessa;
 • Säännölliset ansiotulot;
 • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias;
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että osa pankeista voi vaatia tiukempia kriteerejä. Zmarta poimii kumppaneiden joukosta ne luottolaitokset, joiden kriteereihin sovellut. 

Zmarta yhteistyökumppanit

Zmartalla on yli 25 kumppania, jotka ovat suomalaisia, norjalaisia sekä ruotsalaisia pankkeja. Osa pankeista tarjoaa lainaa kuluttajille, ja osa yrittäjille. Tarjolla on myös sähkön kilpailuttaminen, eli kumppaneista löytyy myös sähköfirmoja. 

Onko Zmarta.fi huijaus vai ei?

Zmarta.fi kokemuksia löytyy netistä vaikka millä mitalla. Pääosin palaute on aina positiivista, onhan kyseessä suomalaisten suosima lainapalvelu. Yhdellä hakemuksella voi ilmaiseksi vertailla yli 25 luotonmyöntäjän lainatarjouksen. Näin lainaan saadaan aina pienin mahdollinen korko. Jopa lainojen yhdistäminen on mahdollista.

Paras puoli on siinä, että tuoteportfolio on laaja. Vakuudeton kululutusluotto on suosituin tuote, mutta yrityslaina, autolaina sekä sähkösopimuksen kilpailutus ovat myös suosittuja. Voimme suositella kilpailuttamaan lainat ilmaiseksi Zmartan avulla - se ei sido mihinkään!

Hae lainaa Zmarta.fi -sivustolta tästä!

Usein Kysytyt Kysymykset

>Onko Zmarta luotettava?

Kyllä on. Zmarta Group on perustettu vuonna 1999, joten nyt ei puhuta mistään rahoitusalan uusimmasta tulokkaasta. Suomeen palvelu rantautui vuonna 2008, kun Zmarta / Freedom Rahoitus Oy perustettiin. Emoyhtiön päämaja on kuitenkin Ruotsissa. Työntekijöitä on reilu 300, ja yhtiön toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

>Millaisia lainoja Zmarta.fi tarjoaa?

Zmarta kulutusluotto on kaikkein suosituin tuote. Tarjolla on myös autolainoja, yrityslainoja sekä sähkösopimuksen kilpailuttamista. Voit myös hakea vakuutustarjouksen samasta paikasta, eli nyt puhutaan täyden palvelun lainapalvelusta!

>Onko Zmarta yrityslaina mahdollinen?

Zmarta yrityslaina on mahdollinen jopa 350 000 euroon asti. Uuden yrittäjän kannattaa hakea vakuudetonta kulutusluottoa, sillä luottoa voidaan myöntää vain toiminnassa olevalle yritykselle.

>Mistä voin lukea lisää Zmarta kokemuksia 2023?

Zmarta.fi kokemuksia voi lukea palvelun sivuilta. Siellä on asiakkaiden antamia palautteita, jotka ovat lähestulkoon kaikki positiivisia - Zmarta on suomalaisten kestosuosikki!

"Olen Vakuudetonta.fi -sivuston Content Manager, eli vastaan sivuston sisällöstä. Toivon, että kaikki kuluttajat sekä yrittäjät saivat kattavasti tietoa tästä Zmarta.fi kokemuksia 2023 -artikkelista."


Henri Juvonen

Content Manager

henri@vakuudetonta.fi

Luo kotisivut ilmaiseksi!