Rahoitu.fi kokemuksia 2024

11.11.2021

Rahoitu.fi kokemuksia 2024 -artikkeli on tehty suomalaisia kuluttajia varten. Kerromme arvostelussa mm. tarjolla olevista lainoista, palvelun asiakastuesta, yhteys- ja taloustiedot sekä yleisiä kokemuksia. Halutessasi voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen - ilman sitoumuksia. 

Rahoitu.fi on perustettu vuonna 2016, joten kyseessä ei ole mikään uusi lainapalvelu. Viimeiset kolme vuotta sen suosio on ollut vahvassa nousussa. Tämä selittyy verrattain positiivisilla kokemuksilla, sekä oikeasti laadukkaalla palvelulla. Rahoitu.fi -sivusto ei ole maailman kaunein, mutta ominaisuudet, kumppanit sekä ehdot hakevat vertaistaan. Nyt puhutaan vähintäänkin kiitettävästä lainanvälittäjästä.

Rahoitu kokemuksia 2024 -artikkelin aiheena on muun muassa:

 • Rahoitu.fi:n tarjoamat vakuudettomat lainat
 • Lainapalvelun talous- ja perustiedot
 • Rahiitu.fi asiakaspalvelu ja yhteystiedot
 • Ja paljon muuta informaatiota lukijoille!

Rahoitu.fi ★★★★★

Rahoitu.fi on vuonna 2016 perustettu lainanvälittäjä, joka kilpailuttaa 25 luotonmyöntäjää. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa. Saat aina parhaat mahdollisen koron lainallesi kilpailutuksella!

 • Lainaa 1000€ - 60 000€ ilman vakuuksia
 • Nimelliskorko alkaen 4,50%
 • Jopa 25 pankkia yhdellä hakemuksella
 • Palvelusta paljon positiivisia kokemuksia

Rahoitu.fi laina

Palvelun suurin anti tulee vakuudettomasta kulutusluotosta. Lainaa voi hakea 1000 eurosta jopa 60 000€ asti ilman vakuuksia. Edes henkilötakausta ei vaadita. Rahoitu.fi kilpailuttaa myös vakuudettomat autolainat sekä yhdistelylainat. Tällä hetkellä yrityksille ei ole palveluita. Toki yrittäjät voivat hakea kulutusluottoa, mutta se tulee luonnollisesti hakijan omiin nimiin. 

Lainaesimerkki: 10 000€ laina 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 90 €. Tilinhoitomaksu 5 €/kk, joten kokonaiskustannus yht. 13 951 € ja maksuerä 232,5 €/kk.

Rahoitu.fi - Millainen on yritys?

Rahoitu.fi -sivuston omistaa yhtiö nimeltä Oy Salus Group Ab. Kyseinen yhtiö on perustettu vuonna 2016, joten kyseessä ei ole mikään uusi toimija rahoitusalalla. Liikevaihto nousee tasaisesti joka vuosi, ja nykyään liikutaan hieman yli miljoonassa eurossa.

Rahoitu.fi taloustiedot:

 • Rahoitu.fi omistaja: Palvelun omistaa Oy Salus Group Ab, joka on perustettu 2016.
 • Rahoitu.fi liikevaihto: Oy Salus Group Ab:n liikevaihto oli vuonna 2020 1,5 miljoonaa euroa. Vuotta aikaisemmin liikevaihto oli 1,3 miljoonaa, ja sitä edellisenä 1,0 miljoonaa. 
 • Yrityksen tunnus ja muut tiedot: Y-tunnus: 2765805-6. Kotipaikkana on Helsinki, ja yrityksen toimitusjohtaja on Ivan Lazarevic.

Rahoitu.fi on Oy Salus Group Ab:n omistuksessa. Yritys on perustettu vuonna 2016, ja liikevaihto pyörii vuosittain 1 miljoonan euron paremmalla puolella.

Rahoitu.fi asiakaspalvelu

Kaikissa kysymyksissä Rahoitu.fi -palvelun asiakastuki auttaa jokaisena arkipäivänä. Nopein tapa ottaa yhteyttä on soittamalla asiakaspalveluun. Sähköpostia voi myös laittaa, ja palvelun sivuilla on erillinen yhteydenottolomake sitä varten. Harmillisesti tukea ei saa viikonloppuna. 

Rahoitu.fi yhteystiedot:

 • Puhelimitse: 03-41092000 (ma-pe 9.00-16.00)
 • Sähköposti: info@rahoitu.fi

Luoton saamisen kriteerit

Voit hakea lainaa Rahoitu.fi -sivuston kautta kautta, kun:

 • Vakituinen osoite on Suomessa;
 • Säännölliset tulot palkasta tai eläkkeestä;
 • Olet vähintään 18-vuotias;
 • Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriöitä (ei edes REF).

Kun teet lainahakemuksen, lähetetään se 25 palvelun yhteistyökumppanille. Osalla pankeista voi olla edellä mainittua tiukemmat kriteerit. Jotkut palvelut edellyttävät esimerkiksi 20-vuoden ikää, tai yli 15 000 euron vuosituloja. Lainapäätös selviää aina hakemuksen jälkeen. 

Rahoitu.fi yhteistyökumppanit

Rahoitu.fi -sivustolla on tasan 25 yhteistyökumppania. Kumppanit ovat hyvämaineisia pankkeja, joko Suomesta tai Ruotsista. Suomalaisia luottolaitoksia pitää silmällä Finanssivalvonta, ja ruotsalaisia Finansinspektionen. On 100% turvallista ottaa lainatarjous vastaan miltä tahansa alla näkyvistä kumppaneista.

Onko Rahoitu.fi huijaus vai ei?

Rahoitu.fi on monelle vieras lainapalvelu, mutta se on 100% kotimainen ja luotettava. Se kuuluu samaan perheeseen, mihin Omalaina.fi kuuluu. Kun taustalla on sama yritys, ei laadussa tule olemaan mitään valittamista - saatikka turvallisuudessa. 

Palvelun kautta voi hakea vakuudetonta kulutus- tai autoluottoa aina 60 000€ asti. Tämän lisäksi lainojen yhdistäminen onnistuu. Rahoitu.fi -sivuston "mainoskasvona" on helsinkiläinen Jukka, joka säästi yhdistelyn avulla huikeat 1600€/kk lainanhoitokuluissa ja -koroissa. Jos haluat säästää rahaa, turvaudu rohkeasti tähän lainanvälittäjään!

Hae lainaa Rahoitu.fi -sivustolta tästä!

Usein Kysytyt Kysymykset


>Onnistuuko lainojen yhdistäminen Rahoitu.fi -sivuston kautta?

Kyllä onnistuu! Yhdistelylainan hakeminen onnistuu 1-2 minuutissa. Saat lainatarjouksen useasta eri pankista jopa saman päivän aikana. Riippuen lainasummasta, maksetaan laina ulos 0-3 päivässä hyväksytystä lainahakemuksesta. 

>Millaisia lainoja Rahoitu.fi tarjoaa?

Rahoitu.fi laina on useimmiten vakuudeton kulutusluotto. Palvelun kautta voi hakea myös autolainaa ilman vakuuksia. 

>Paljonko Rahoitu.fi korko yleensä on?

Nimellinen vuosikorko on alkaen 4,50%. Korkokatto määrittelee, ettei korko saa ylittää 20%. Yleensä pienin korko on suurissa lainoissa, joissa on kaksi hakijaa. Yksilöllinen korkoprosentti selviää vasta hakemuksen jälkeen - lainahakemus on ilmainen eikä se sido mihinkään.

>Onko Rahoitu.fi varmasti luotettava lainapalvelu?

Kyllä on. Se kuuluu samaan perheeseen kotimaisen Omalaina.fi -palvelun kanssa. Toimintaa ohjaa ja säätelee Suomen Finanssivalvonta. 

>Mistä voin lukea lisää Rahoitu kokemuksia 2023?

Rahoitu.fi -sivustolla on erillinen kohta, mistä voi lukea asiakkaiden kokemuksia. 


"Olen Vakuudetonta.fi -sivuston omistaja, kavereiden kesken VP. Toivottavasti tästä Rahoitu.fi kokemuksia 2023 -artikkelista oli hyötyä sinulle. Voit säästää pitkän pennin, kun vertailet lainat tätä kautta!"


Veli-Pekka Varis

Owner / CEO

vp@vakuudetonta.fi 

Luo kotisivut ilmaiseksi!