Vakuudeton autolaina netistä 2023


Vakuudeton autolaina on suosittu tapa rahoittaa uusi ajoneuvo vuonna 2022. 

Perinteisesti auto ostetaan autoliikkeen tarjoaman "autorahoituksen" kautta. Jos haluat omistaa auton 100%, onnistuu autolaina helposti ilman vakuuksia.

Käytännössä puhutaan vakuudettomasta lainasta, jonka käyttötarkoitus on auton tai jonkin muun ajoneuvon hankinta.

✔️Edullinen auto laina 1000€ - 60 000€

✔️Nimelliskorko alkaen 4,41%

✔️Tunnettu pankki!

✔️Autolainaa jopa 60 000€ (ei vakuuksia)

✔️Nimelliskorko 4,19% - 20,00%

✔️Yli 300 000 asiakasta

✔️Lue arvostelu tästä linkistä!

✔️Vakuudeton autolaina 60 000€ asti

✔️Nopea ja ilmainen lainahakemus

✔️Yli 10 pankkia yhdellä hakemuksella

✔️Vakuudeton autolaina jopa 70 000€

✔️Korko 4,5% - 20,00% välimaastossa

✔️Yli 20 pankkia

✔️Lue arvostelu tästä linkistä!

✔️Vakuudettomat auto lainat 1000€ - 60 000€

✔️Kilpailuta yli 25 pankkia / luottolaitosta

✔️Korkein luottoluokitus (AAA)

✔️Vakuudeton laina autoa varten 1000€ - 60 000€

✔️Vuosikorko alk. 4,94 %

✔️Kilpailuta 20 pankkia

✔️Lue arvostelu tästä linkistä!

✔️Vakuudeton autolaina 60 000€

✔️Todellinen vuosikorko alkaen 4,50%

✔️Kilpailuta 25 pankkia

✔️Lue arvostelu tästä linkistä!


Moni varmasti miettii, ottaako autolaina liikkeestä vai pankista? Molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja, ja käymme tässä artikkelissa lävitse molempia tapoja.

Autolaina heti omalle pankkitilille on kuitenkin mahdollista vain vakuudettomana lainana - jos näin haluat tehdä, kannattaa lainahakemus tehdä suoraan netissä. 

Nosta rahat, ja osta auto mistä itse haluat.

Vakuudeton autolaina pähkinänkuoressa:

  • Autolaina ilman vakuuksia on käytännössä katsoen kulutusluotto.
  • Lainan käyttötarkoitus on ajoneuvon hankinta, eli auto ei ole vakuutena.
  • Jos autolainan ottaa autoliikkeestä, tulee auto vakuudeksi.
  • Vakuudeton autolaina mahdollistaa, että omistat auton 100% heti kättelyssä.

Mistä edullinen autolaina?

Jos haluat edullisen autorahoituksen, hae autolainaa suoraan jonkun lainanvälittäjän kautta.

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Voit vertailla korkoa, kuluja sekä muita ehtoja - sen jälkeen voit halutessasi valita mieluisan tarjouksen.

Lainan hakeminen EI EDELLYTÄ sen ottamista, eli voit hakea vakuudetonta autorahoitusta vaikka kymmeneltä luottolaitokselta samanaikaisesti.

Kun otat vakuudeton autolaina otetaan liikkeestä, saat vain yhden tarjouksen. 

Jotkut autoliikkeet voivat tarjota toki 1-3 vaihtoehtoa. Joka tapauksessa kilpailutus jää tekemättä. Jos otat vakuudettoman lainan, saat todennäköisesti paljon enemmän tarjouksia. 

Alla on muutama suomalaisten suosima lainanvälittäjä, joiden kautta on ilmaista kilpailuttaa autorahoitus.  

Haluatko tietää lisää? Lue blogiamme - siellä on tietoa lainoista, säästämisestä sekä rahoitusalasta ylipäätänsä.

Autolaina korko ja kulut

Autolaina jossa auto vakuutena tarjoaa yleensä halvimman koron

Tämä johtuu siitä, että pankin luottotappion riski on matala - jos laina jää maksamatta, on auton myymiselle oikeus. 

Korko voi olla mitä vain 0% ja 5% väliltä. Jos mietitään keskiarvoa, menee marginaali yleensä 3% paikkeille riippuen autoliikkeestä.

Miten autoliike voi muka vaikuttaa korkoon? 

Autorahoitus on lisämyyntiä auton päälle. Liike voi pienentää yleensä korkoa, jolloin oma kate on pienempi. 

Tämän takia yksittäiset automyyjät voivat tarjota 0 korko autolainatarjouksia. Ne ovat kuitenkin harvinaisia.

Jos autolaina on vakuudeton, korko on yleensä alkaen 4%. Autolaina kuukausierä mukautuu aina koron sekä laina-ajan perusteella. 

Mitä pienempi korko on, sitä vähemmän kuukausittain tulee maksettavaa. Vaikka vakuudettoman lainan korko on liikkeen tarjoamaa rahoitusta suurempi, ei sitä voi yhtään vähätellä. 

Vakuudeton laina on joustava, ja voit ostaa ajoneuvon yksityiseltä. 

Olet myös auton omistaja, eikä rahoituslaitos. Vakuudetonta.fi käy tästä lisää seuraavaksi.

Autorahoitus on lisämyyntiä autoliikkeelle. Liike voi itse määritellä, millaisella korolla autolainan ostajalle tarjoaa - korko voi olla jopa 0%, jolloin autoliikkeen kate on nolla. 

Miten löytää halpa autolaina?

Kuten äsken jo mainitsimme, lainojen kilpailuttaminen 2022 kannattaa aina. Haitpa autolainaa, kulutusluottoa, asuntolainaa tai jotakin muuta rahoitusta - älä maksa turhasta. 

Harvoin autolaina koroton on, mutta mitä pienempi marginaali on, sitä parempi. 

Sama henkilö voi saada täysin erilaiset tarjoukset kahden luottolaitoksen väliltä. Olemme itse nähneet jopa yli 5% eroja saman asiakkaan marginaalissa.

Väitämme, että autolaina halvin löytynee lainanvälittäjän kautta. Etenkin, kun puhutaan vakuudettomasta lainasta. 

Kun saat yhdellä hakemuksella 1-10 lainatarjousta, saat väkisinkin normaalia alhaisemman koron. Jotkut rahoituslaitokset tarjoavat vielä hintatakuun - jos saat muualta paremman tarjouksen, korkoasi voidaan vielä madaltaa.

Käytä rohkeasti jotakin lainanvälittäjää, artikkelin alussa on muutama loistava vaihtoehto!

Autolaina ilman luottotietoja

Luottotiedottoman on yleensä hankala saada lainaa mistään. Luottotietojen menettäminen viestii lainanmyöntäjälle normaalia suurempaa riskiä. 

Autolaina ei luottotietoja on kuitenkin mahdollista, eikä se ole edes maailman kahdeksas ihme. 

Tämä onnistuu vain, jos otat rahoituksen suoraan autoliikkeestä. Näin auto on lainan vakuutena = rahoittajan riskit pienenevät.

Yleensä autolainaa ilman luottotietoja tarkoittaa, että omarahoitusosuus vaaditaan. Käsiraha vaihtelee 10-30% välimaastossa. 

Jos puhutaan alle 5000€ autosta, voi maksuhäiriöinen saada lainan jopa ilman käsirahaa. Tämä kannattaa aina kysyä automyyjältä, he auttavat kyllä. 

Vakuudeton autolaina 2022 voi onnistua ilman luottotietoja. Näissä tapauksissa velkojen tulee olla maksettu, ja hakijan tulee varautua 10-30% käsirahaan auton ostamisessa. 

Autolaina liikkeestä vai pankista?

Jokainen kuluttaja miettii jossakin vaiheessa, ottaako autolainan suoraan liikkeestä vaiko pankista tai luottolaitoksesta. 

Molemmissa vaihtoehdoissa on omat etunsa.

Lähdetään liikkeelle ensimmäisestä vaihtoehdosta. Edullisin autolaina löytyy lähes aina autoliikkeestä, jolloin korko voi olla jopa 0%. 

Tämä johtuu siitä, että autoliikkeet voivat itse määritellä korkoprosentin - mitä pienempi se on, sitä vähemmän on oma kate. 

Toki sopimuksia voi olla erilaisia, mutta usein toimintamalli on tämä. Kun otat lainan liikkeestä, ei kuluttajan tarvitse tehdä itse mitään. Automyyjä tekee kaiken puolestasi.

Vakuudeton autolaina etukäteen on puolestaan mahdollista pankista tai rahoituslaitoksesta. Silloin puhutaan vakuudettomasta lainasta, joka käytetään auton ostoon. 

Saat rahat heti hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen - autokaupat voi tehdä liikkeestä tai yksityiseltä. Tällä tavalla auton ostaminen on paljon joustavampaa. 

Kun lainan ottaa pankista, ei tulevaa autoa omista rahoitusyhtiö - omistus on 100%:sti sinulla.

Kumpi on sitten parempi vaihtoehto? Tämä on makuasia. Meidän mielestämme alle 10 000€ autolaina on fiksua ottaa kulutusluottona. 

Etenkin, jos saat tarjouksen hyvällä korolla. Jos tuleva autosi on 50 000 euron öky-Mersu, tulee kulutusluotto turhan kalliiksi. Siinä tapauksessa kannattaa autolaina ottaa suoraan liikkeestä. 

Tapoja on toki monia, tee kuinka itse halua.

Näin haet autolainaa ilman vakuuksia:

Moni varmasti miettii, miten laina heti tilille oikein onnistuu. Ainoa keino siihen on ottaa vakuudeton kulutusluotto, ja käyttää rahat auton ostoon. 

Vakuudeton autolaina mahdollistaa rahojen saamisen ennen auton ostoa - voit käyttää rahat milloin itse haluat. 

Tämä on tärkeä asia huomioida, jos ostat yksityiseltä myyjältä auton. Hyvät autot menevät nopeasti kaupaksi. Ei siinä kohtaa ole aikaa odottaa lainahakemusta. Tee kaikki ennakkoon.

Miten toimia, jos auton kauppahinta on pienempi kuin ottamasi laina? Ei hätää, tälle tilanteelle on montakin eri vaihtoehtoa. 

Ensimmäinen on, että teet erotuksella ylimääräisen lyhennyksen. Se kirjataan yleensä suoraan pääomalle - lyhentäen näin maksuaikaa

Toinen vaihtoehto on käyttää "ylimääräinen" raha vaikka auton renkaisiin, huoltoon tai johonkin muuhun tarpeelliseen. Voit investoida lainalla kaiken sen, mikä olisi seuraavana vuonna edessä. Autolaina heti tilille näillä opeilla:

Olipa kyseessä suuri tai pieni autolaina, on hakeminen helppoa. Valitse jokin lainanvälittäjä, ja hae lainaa haluamallasi summalla. Yleensä lainaa voi hakea jopa 60 000 euroon asti. Tulet saamaan tarjouksia nopeasti hakemuksen tekemisen jälkeen.

Kun olet saanut useita lainatarjouksia, valitse niistä paras. Autolaina ilman korkoa ei valitettavasti onnistu ilman vakuutta. Parhaassa tapauksessa nimelliskorot pyörivät 4-10% paikkeilla. Jos vakuudetonta lainaa hakee yhteisvastuullisen kanssa, on korko todennäköisesti parhaimmasta päästä.

Kun valitsit mieluisan tarjouksen ja sait lainarahat tilillesi, voit lähteä tekemään autokauppoja. Voit ostaa auton liikkeestä, yksityiseltä tai vaikka ulkomailta. Auto tulee 100% sinun nimiisi. Et tarvitse rahoitusvakuutusta, ja voit lähteä uudella autollasi ulkomaille - tämä on vakuudettoman lainan suurin etuus!

Autolainan järkevyys

Kuulemme usein asiakkaiden kysymyksiä, että onko autolaina järkevää. Mitä tähän nyt sanoisi - onko missään ylipäätänsä mitään järkeä? 

Autolainassa on järkeä, jos sitä tarvitsee. 

Osalle suomalasista auto on päivittäinen keino pyörittää elämää. Autolla mennään pitkiä matkoja töihin, ja lapset kuljetetaan joka päivä treeneihin. Auton tulee olla turvallinen, joten laina on perusteltua.

Toinen vaihtoehto on unelmien toteuttaminen. 

Jos olet aina unelmoinut E-sarjan Mersusta, onko väärin nauttia elämästä? 

Meidän mielestämme ei. Järkevä autolaina on siis sellainen, että tulet saamaan uudesta autosta jotakin lisäarvoa elämääsi. 

Ei autolainaa kannattaa ottaa, jotta saat naapurin kateelliseksi - vaikka kyllähän sekin voi mielihyvää tuottaa.

Autolaina ilman käsirahaa

Autolainan voi saada ilman käsirahaa tai vakuuksia. 

Tämä riippuu täysin autoliikkeestä, luotonmyöntäjästä sekä hakijan tuloista ja maksuhistoriasta. Jos tulot ovat hyvät, ei käsirahaa välttämättä tarvita. 

Pienillä tuloilla tai menneillä luottotiedoilla 10-30% käsiraha vaaditaan. 

Jotkut myös miettivät, onnistuuko autolaina asunto vakuutena? Tämä yhtälö ei kyseisessä muodossa onnistu

Se onnistuu, jos otat vakuudellisen kulutusluoton pankista - ja käytät lainarahat auton ostoon. Olemme tällaisia tilanteita vuosien varrella myös nähneet. 

Yleensä vakuudeton autolaina hoituu kuitenkin pienellä käsirahalla, tai vanhan auton tuomana välirahana. 

Jos vanhassa autossa on edes jotakin arvoa, se kattaa usein käsirahan. 

Autolaina vertailu kannattaa

Autolaina vertailu kannattaa aina. Kukapa ei haluaisi nauttia halvimmasta korosta? Vuonna 2022 lainojen kilpailuttaminen vie oikeasti aikaa vain 1-5 minuuttia. 

Se on vain yksi hakemus, jolla saa useita lainatarjouksia saman katon alta. 

Kerromme seuraavaksi kolme (3) tärkeää syytä, miksi lainan kilpailuttaminen kannattaa todellakin tehdä.

Autolaina hinta määräytyy aina hakemuksen perusteella. Kun puhutaan vakuudettomasta lainasta, kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kun vertailet lainoja, tulet saamaan useita tarjouksia - näin halvin autolaina löytyy helposti. Joillakin luottolaitoksilla on hintatakuu, eli he kilpailuttavat oman tarjouksensa tarvittaessa vielä uudelleen.

Sillä on eroa, onko autolaina korko 5% vai 7%. Jos laina-aika on esimerkiksi 5 vuotta, voi korkokustannuksissa tulla tuhansien eurojen eroja. Kukaan ei halua maksaa turhasta senttiäkään. Tämän takia autolaina kilpailutus kannattaa tehdä joka vuosi. Jopa parikin kertaa vuodessa - se ei maksa mitään.

Kun kilpailutat vakuudettoman autolainan, teet hyvää kaikille muille suomalaisille kuluttajille. Miksi? Kun lainoja kilpailutetaan paljon, ei hinnat pääse koskaan nousemaan enää takavuosien tasolle. Kun kilpailu on kovaa, luottolaitokset tarjoavat automaattisesti parempia korkoja. Joten tee meille kaikille palvelus, ja kilpailuta kulutusluotot, vakuudeton autolaina sekä asuntolainat jo tänään!

Autolaina hakemus - Miten tehdään?

Kun haet lainaa joltakin lainanvälittäjältä, yksi hakemus riittää. 

Lähes kaikki palvelut omat suomalaisia, joten sinun tulee vain seurata ohjeita - aikaa hakemukseen menee pari minuuttia. 

Kun olet tehnyt vakuudettoman autolainan hakemuksen, voit vain odottaa.

Näin vakuudetonta autolainaa haetaan verkosta:

1️⃣ Valitse mieluisa lainanvälittäjä: Tarjolla on paljon lainanvälittäjiä, ja tällä sivulla olemme niistä jo muutaman maininneet. Hyviä palveluita on esimerkiksi Autoluotto.fi, Rahalaitos, Lainake, Etua sekä Sortter. Kaikki nämä kilpailuttavat yli 20 pankkia yhdellä hakemuksella.

2️⃣ Täytä hakemus: Hakemukselle tulee täyttää haluttu lainasumma ja laina-aika, sekä omat henkilötiedot. Luonnollisesti omat tulo -ja työtiedot tulee kertoa, koska niiden perusteella lainatarjous muodostuu. Muista kertoa rehellisesti nimissäsi olevat velat, jos niitä kysytään hakemuksella - näin säästetään kaikkien aikaa.

3️⃣ Odota lainatarjouksia: Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, voit odottaa ensimmäisiä tarjouksia jo alle 30 minuutissa. Yleensä 24 tunnin sisällä hakemuksesta sinua odottaa jo varsin hyvä repertuaari lainatarjouksia. Voit odottaa 1-2 päivää, jolloin kaikki halukkaat luottolaitokset ovat varmasti antaneet oman tarjouksensa.

Mistä autolaina kannattaa ottaa?

Se mistä rahoitus kannattaa ottaa, riippuu tilanteesta. Jos autolaina auton vaihto tilanteessa on ajankohtainen, otetaan laina yleensä autoliikkeestä

Tässä kohtaa autoliike maksaa vanhan lainasi pois, ja tarjoaa samalla uuden rahoituksen. Kaikki menee jouhevasti ja automaattisesti.

Jos haluat "voittaa" auton vaihtamisessa, kannattaa auto myydä itse. Silloin kannattaa harkita vakuudetonta autolainaa. 

Näin saat vanhasta autostasi enemmän, ja voit ostaa uuden auton yksityiseltä tai liikkeestä.

 Rahat saat etukäteen. Jos mietit autolaina mistä ottaa, niin se riippuu yksinkertaisesti omasta tilanteestasi. 

Suosittelemme hakemaan lainatarjouksen jonkin välittäjän kautta, niin olet valmiina autokaupoille. 

Autolaina edut ja miinukset

Vakuudeton autolaina omaa paljon etuuksia, olipa rahoitus pankista tai autoliikkeestä.

Autolaina osamaksu mahdollistaa, ettei kaikkia säästöjä tarvitse käyttää ajoneuvoon.

Jokaiselle ihmisellä tulee olla säästöjä, joten kaikkea ei kannata realisoida autoon - tai mihinkään muuhunkaan.

Seuraavaksi kerromme vakuudettoman autolainan eduista. Tämä siis tarkoittaa, että rahoitat autosi jonkun luottolaitoksen kautta - kilpailuttamalla tai hakemalla suoraan joltakin yritykseltä

Vakuudeton autolaina omaa esimerkiksi näitä etuuksia:

  1. Omistat uuden autosi 100% osuudella: Kun ostat auton vakuudettomalla lainalla, omistat uuden autosi. Kun otat autolainan liikkeestä, auton omistaa rahoituslaitos - kuten Santander. Olet vain auton hallitsija. Auton osto kulutusluotolla takaa sen, että omistajana olet vain ja ainoastaan sinä.
  2. Ei kalliita "rahoitusvakuutuksia": Kun auton ostaa liikkeestä, vakuutusyhtiö ei salli osakaskoa tai täyskaskoa. Sinun tulee ottaa kaikkein kallein rahoituskasko. Sen voi muuttaa vasta, kun olet maksanut autolainan pois. Kun otat vakuudettoman autolainan, voit ottaa juuri sellaisen vakuutuksen kuin itse haluat - näin säästät satoja euroja vuodessa.
  3. Auton myyminen on tulevaisuudessa helppoa: Kuten äsken jo totesimme, omistat auton 100%. Auton myyminen on täten helppoa, koska papereita ei tarvitse pyöritellä rahoituslaitoksen kautta. Autokaupat sujuvat nopeasti ja helposti.

Autolaina kokemuksia 2022

Halvin autolaina keskustelu käy vuodesta toiseen kuumana

Jokainen haluaa löytää mahdollisimman edullisen autorahoituksen, se on selvä asia. Lähdetään ensin kertamaan tärkeät termit, jottei puurot ja vellit mene sekaisin.

Autolaina autoliikkeestä on autorahoitus, jossa auto on lainan vakuutena. Autolaina auto vakuutena mahdollistaa matalan koron, jopa 0-4%. 

Vakuudeton autolaina tarkoittaa, että otetaan kulutusluotto - ja sillä ostetaan itselle uusi ajoneuvo. Vakuudettomat lainat eivät ole yhtä edullisia, ja nimellinen korko vaihtelee 4%-20% välimaastossa.

Nopeasti voisi ajatella, että autolainat kannattaa aina ottaa liikkeestä. Halvin korko = säästää paljon rahaa, eikö vaan? Periaatteessa kyllä, mutta käytännössä se ei aina toteudu. 

Vaikka vakuudettoman lainan korko on autorahoitusta suurempi, tulee säästöä mm. vakuutusmaksuissa sekä paperityössä. 

Lisäksi auton voi ostaa yksityiseltä, jolloin yleensä säästää tuhansia euroja pelkästään auton hinnassa.

Autolaina kokemuksia on meillä paljon. Oma kantamme on, että alle 10 000 euron autoissa voi hyvin käyttää vakuudetonta kulutusluottoa. 

Jos haluaa ostaa kalliimman auton, on autolaina liikkeestä yleensä järkevämpi. 

Tämä on toki makuasia, mutta hyvä perusstrategia ajoneuvon ostamiseen.

Usein Kysytyt Kysymykset

>Onko laina autoa varten järkevää?

Autolainan järkevyys on aina kiinni kysyjästä. Ei siihen ole mitään yhtä ja oikeaa vastausta. Onko lainoissa ylipäätänsä mitään järkeä? Meidän mielestämme on, jos sille on tarvetta. Jos tarvitset uutta autoa, on lainan ottamiseen perustelut. Toki, elämä on ihmisen parasta aikaa - jos haluat kalliin Mersun, voit sen myös lainan avulla ostaa. Joten, autolaina onko järkeä = kyllä on.

>Mitä tarkoittaa vakuudeton autolaina?

Auto laina on ajoneuvon hankintaan otettu rahoitus. Auto on lainan vakuutena, muita lisävakuuksia ei vaadita. Jos otat kulutusluoton ja ostat sillä auton, ei kyseessä ole varsinainen autolaina - se on 100% vakuudeton laina.


>Autolaina autoliikkeestä vai pankista?

Autolaina autoliikkeestä on varmasti helpoin keino. Valitset vain haluamasi auton, niin myyjä hakee rahoituspäätöksen puolestasi. Tähän menee aikaa alle 10 minuuttia. Autolaina pankista korko voi olla hieman pienempi, mutta sitä kautta rahoituksen saaminen ei ole yhtä jouhevaa.


>Onko autolaina luottotiedottomalle mahdollinen?

Autolaina luottotiedottomalle on mahdollista. Koska lainan vakuutena on ostettava auto, ei luottotappioiden riski ole punaisella. Yleensä edellytyksenä toki on, että velat on maksettu jo pois (REF-merkintä). Tämä asia kannattaa kysyä heti alussa automyyjältä tai luottolaitokselta.


>Autolaina alle 20 vuotiaalle, onnistuuko?

Kyllä onnistuu! Mitä paremmat tulot on, sitä suuremman rahoituksen autoon myös saa. Jos reservissä on 10-30% käsirahaa, ei rahoituksen myöntämiselle pitäisi olla mitään estettä. Vakuudeton autolaina vaatii yleensä asiakkaalta suurempia tuloja, kuin vakuudellinen autorahoitus.


>Onnistuuko autolaina ilman tuloja mitenkään?

Autolaina määrä riippuu aina tuloista. Jos tulot ovat pienet tai niitä ei ole, vaaditaan aina käsiraha. Muilta osin autorahoituksen määrä voi olla todella suuri, vaikka tulot eivät olisi päätähuimaavia. Tämä johtuu siitä, että auto on lainan vakuutena.


>Paljonko autolaina marginaali yleensä on?

Autolainan korkomarginaali vaihtelee todella paljon. Normaalisti lainassa on 2-5% marginaali. Se voi olla myös vähemmän, mutta harvoin enemmän.


>Voiko autolainan korot olla 0%?

Kyllä, 0 korko autolaina on mahdollinen. Nykyään kuluttajia houkutellaan vaihtamaan uudempaan autoon erilaisten tarjousten avulla. Autolaina ilman korkoa on kuitenkin suhteellisen harvinainen tarjous - sellainen voi olla luvassa yksittäisillä autoliikkeillä.


>Mistä löytyy paras autolaina korkotarjous?

Paras korkotarjous löytyy lainoja kilpailuttamalla. Valitse tältä sivulta jokin lainanvälittäjä, niin saat aina alhaisimman koron.


>Autolaina asuntolainan yhteyteen, onnistuuko?

Ei onnistu. Se on yksinkertaisesti laitonta. Kun ostat asunnon asuntolainalla, saa rahoitusta olla enintään 90% asunnon käyvästä arvosta. Autoa varten EI voi saada suurempaa asuntolainaa - jos näin on joskus tehty, on kyseessä paha virhe.


>Miten autolaina yksityiseltä ostaessa tapahtuu?

Jos ostat käytetyn auton yksityiseltä, tapahtuu ajoneuvon rahoittaminen etukäteen otetulla kulutusluotolla - tämä tunnetaan myös termillä vakuudeton autolaina. Hae tarvitsemasi summa vakuudetonta lainaa, jonka avulla voit ostaa auton yksityiseltä myyjältä koska tahansa. Ei monimutkaisia kauppakirjoja, eikä rahoitusyhtiö omista autoasi. Omistat sen itse 100%!

"Olen Vakuudetonta.fi -sivuston omistaja, kavereiden kesken VP. Toivottavasti tämä vakuudeton autolaina 2022 -artikkeli toi sinulle jotakin uutta tietoa aiheesta."


Veli-Pekka Varis

Owner / CEO

vp@vakuudetonta.fi