Yrityslainat.fi kokemuksia 2024

03.11.2021

Tervetuloa lukemaan Yrityslainat.fi kokemuksia 2024 -artikkelimme! Yrityslainat.fi tunnetaan myös nimellä Vauraus.fi, koska molempien taustalla on Vauraus Suomi Oyj. Kyseessä on vuonna 2011 perustettu joukkovelkakirjalainoja tarjoava kotimainen yhtiö. Kyseessä on Suomen johtava toimija omassa segmentissä.

Yritykset voivat hakea lainaa 100 000 eurosta aina 8 miljoonaan euroon asti. Laina-aika joustavasti jopa 10 vuotta. Yrityslaina voi olla vakuudeton, henkilötakauksella tai vakuudella. Suuret yrityslainat vaativat luonnollisesti reaalivakuuksia. 

Yrityslainat.fi kokemuksia 2024 -artikkelin aiheena on muun muassa:

  • Yrityslaina.fi -palvelun tarjoamat lainat
  • Palvelun ominaisuudet sekä toiminnot
  • Vauraus Suomi Oyj sekä sen taloustiedot
  • Meidän Yrityslainat.fi kokemuksia 2024

Yrityslainat.fi ★★★★★

Yrityslainat.fi, eli entinen Vauraus.fi tarjoaa vakuudellista tai vakuudetonta yrityslainaa jopa 8 miljoonaan euroon asti. Kyseessä on Suomen luotetuin ja asiantuntevin yritysrahoituspalvelu. 

  • Yrityslainaa 100 000€ - 8 000 000€
  • Lainan vuosikustannus 10-20% (riippuu monesta tekijästä)
  • Lainalla voi olla vakuus tai takaaja (t)
  • Laina-aika joustavasti jopa 10 vuotta

Yrityslainat.fi - hae lainaa jopa 8 miljoonaa euroa

Yrityslainat.fi -sivuston kautta voi hakea lainaa jokaisen yrityksen tarpeisiin. Lainaa voi hakea 100 000 eurosta ylöspäin, aina 8 000 000 euroon saakka. 

Laina-ajan voi sopia joustavasti 3 kuukaudesta aina 10 vuoteen saakka. Lainan vuosikustannus on 10%-20%, riippuen tilanteesta. Kustannukseen vaikuttaa mm. yrityksen ikä, liikevaihto, omistajat, toimiala sekä moni muu osa-alue. Lopullinen hinta määräytyy ilmaisen lainahakemuksen perusteella. 

Yrityslainat.fi -sivuston kautta voi hakea joustavasti lainaa 8 miljoonaan euroon asti. Lainan hakeminen ei koskaan sido mihinkään. 

Vauraus Suomi Oyj - Millainen yritys?

Yrityslainat.fi ja Vauraus.fi ovat samaa konsernia. Nykyään yrityslainaa vain haetaan Yrityslainat.fi -sivuston kautta. Molempien taustalla on Vauraus Suomi Oyj (Vauraus finder). Yhtiö on tarjonnut rajoituksen yli 1000 kotimaiselle yritykselle, jopa 200 miljoonan euron edestä. 

Vauraus Suomi hallitus koostuu kivenkovista ammattilaisista. Toimitusjohtajana on Elisa Saarinen, ja muita päättäjiä on Tapio Tommila, Mika Alapiessa sekä Eero Gustafsson. 

Vauraus Suomi Oyj liikevaihto oli ennen pandemiaa (2020) yli 3,8 miljoonaa euroa. Liiketoiminnasta johtuen tappiota kertyi 500 000 euroa. 

Yrityslainat.fi asiakaspalvelu

Yrityslainat.fi tarjoaa asiakaspalvelua lomakkeen kautta. Jos mielessä on suuri yrityslaina alkaen 100 000 euroa, täytä yhteydenottopyyntölomake

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan johonkin asiantuntijaan. Kaikki toimihenkilöt, aina johtajasta assistenttiin on eriteltynä kuvien kera Yrityslainat.fi -sivustolla. 

Yrityslainat.fi rakennuslaina

Yrityslainat.fi rakennuslaina annetaan 2-4 erässä, riippuen investoinnin suuruudesta sekä aikataulun pitämisestä. Yleensä hankkeessa tulee olla 10% omarahoitus, ja loput rahoituksesta tulee Vauraus Suomi Oyj:n pussista.

Hankkeen arviointiprosessiin kannattaa varata aikaa n. 3 viikkoa. Kokonaiskustannus rahoitukselle on keskimäärin 8 - 15%.

Onko Yrityslainat.fi huijaus vai ei?

Vauraus Suomi keskustelu on käynyt viime vuodet kuumana, koska yhtiö on tehnyt varsin mehevästi tappiota. Jopa konkurssi tai Vauraus Suomi Oy huijaus on ollut monen mielessä. Voimme vakuuttaa, että kyseessä on rehellinen 100% suomalainen joukkovelkakirjalainoihin perustuva yhtiö. Vauraus.fi kokemuksia on kertynyt yli 10 vuoden ajalta. Yli 1000 tyytyväistä asiakasta ei voi olla väärässä. 

Voimme suositella Yrityslainat.fi -sivuston palveluita, jos etsit suurta yrityslainaa. Mikäli hakusessa on pieni yrityslaina, katso paremmat vaihtoehdot tästä linkistä

Hae lainaa Yrityslainat.fi tästä!

Usein Kysytyt Kysymykset


>Onko Vauraus Suomi Oyj luotettava yritys?

Kyllä on. Vauraus Suomi Oyj on perustettu yli 10 vuotta sitten, ja yhtiön alle kuuluu Yrityslainat.fi sekä Vauraus.fi. Kyseessä on 100% suomalainen rahoitusyhtiö. 

>Mitä palveluita Yrityslainat.fi tarjoaa?

Yritykset voivat hakea rahoitusta investointeihin 100 000 euron ja 8 miljoonan euron välistä. Voit myös hakea rakennuslainaa, joka maksetaan 2-4 erässä. 

>Miten voin hakea yrityslainaa ilman vakuuksia Yrityslainat.fi:n kautta?

Lainahakemus tehdään täyttämällä yhteydenottolomake. Yrityslainat.fi -sivuston asiantuntija on yhteydessä vuorokauden sisällä. 

>Mistä voin lukea lisää Yrityslainat.fi kokemuksia 2023?

Yrityslainat.fi kokemuksia tai Vauraus.fi kokemuksia voi lukea netistä. Tästä arvostelusta voit lukea meidän tiimin mietteitä. 

""Olen Jenna, ja toimin Vakuudetonta.fi -sivuston päätoimisena sisällöntuottajana. Toivottavasti tästä Yrityslainat.fi kokemuksia 2023 -artikkelista oli hyötyä sinulle. Muistathan, että lainan hakeminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään!"


Jenna Turunen

Content Writer

jenna@vakuudetonta.fi

Luo kotisivut ilmaiseksi!