Suomen Yrityslaina kokemuksia 2024

11.01.2022

Suomen Yrityslaina kokemuksia 2024 -artikkeli kertoo kaiken oleellisen tästä lainapalvelusta. Kyseessä on vuonna 2017 perustettu luottolaitos, josta voi hakea yrityslainaa 100 000 euroon asti. Maksuajan voi sopia joustavasti 1 - 18 kuukauden väliltä. 

Lainan kuukausihinta on 1,75 - 4,95%. Muita kuluja tai maksuja ei ole. Hintaan vaikuttaa yrityksen taloustiedot sekä muut tärkeät asiat. Lainahakemukseen ei tarvitse lähettää liitteitä. Parhaassa tapauksessa rahat menevät maksuun jopa samana päivänä!

Suomen Yrityslaina kokemuksia 2024 -artikkelin aiheena on muun muassa:

 • Perustiedot Suomen Yrityslaina -yhtiöstä ja sen taustalla olevasta konsernista
 • Tarjottavat yrityslainat sekä lainan myöntämisen kriteerit
 • Suomen Yrityslaina asiakaspalvelu ja yhteystiedot
 • Kokemuksia suomenyrityslaina.fi -sivustosta

Suomen Yrityslaina ★★★★★

Suomen Yrityslaina myöntää lainaa yrittäjille 1000€ - 100 000€ ilman vakuuksia. Maksuaika sovitaan joustavasti aina 18 kuukauteen saakka. Selkeä hinnasto ilman piilokuluja. 

 • Yrityslainaa 1000€ - 100 000€ (ei vakuuksia)
 • Maksuaika 1 - 18 kuukautta
 • Lainan hinta  1,75 - 4,95 %
 • Kaikille rekisteröidyille suomalaisille yrityksille

Suomen Yrityslaina - Lainaa 100 000 euroon asti (ei vakuuksia)

Suomalaiset yritykset voivat hakea lainaa jopa 100 000 euroon asti. Jos hyväksyt lainatarjouksen klo. 15.30 mennessä, liikkuu lainarahat samana päivänä pankkitilille. 

Suomen Yrityslaina on helppo tapa hakea lainaa. Yrittäjän ei tarvitse toimittaa tilinpäätös-, kassavirta- tai muita laskelmia, Edes tapaamista ei tarvitse varata. Kaikki perustuu lainahakemukseen, eli prosessi on automatisoitu sähköisesti. 

Hyvä asia on, että lainan voi maksaa etuajassa pois - ilman ylimääräisiä kustannuksia. 

Yrittäjän ei tarvitse toimittaa tilinpäätös-, kassavirta- tai muita laskelmia. Lainarahat maksetaan jopa samana päivänä. 

Suomen Yrityslaina - Millainen pankki?

Yrityslainat myöntää Qred Yrityslaina Oy. Yritys on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin (y-tunnus 2868615-5). Lainojen myöntämisessä noudatetaan Suomen lakia, ja mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Suomen tuomioistuimessa. Kokemusten mukaan sinne ei kuitenkaan ole kukaan mennyt - mutta lakien avoin noudattaminen kertoo vastuullisuudesta.

Suomen Yrityslaina on Qred Yrityslaina Oy:n omistama lainapalvelu. Lainoja on myönnetty vuodesta 2017 lähtien. 

Suomen Yrityslaina asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on paikalla arkisin klo. 08.00 - 18.00. Apua on saatavilla puhelimitse, numerosta 09 - 424 503 99. 

Huomioitavaa on, että lainoja maksetaan ulos asiakaspalvelun aukiolojen puitteissa. Viikonloppuna tehdyt hakemuksen menevät käsittelyyn seuraavana arkipäivänä. 

Luoton saamisen kriteerit

Suomen Yritysluotto on lainapalvelu kaikille kotimaisille yrityksille. Lainaa voi hakea Osakeyhtiöt, KY:t, toiminimet sekä kaikki muutkin yritysmuodot. 

Yritykset voivat hakea lainaa, kun nämä ehdot täyttyvät:

 • Lainaa kaikille yritysmuodoille, myös toiminimille.
 • Yrityksen tulee olla rekisteröity kaupparekisteriin.
 • Yrityksellä tulee olla liikevaihtoa (vähintään 2kk toiminnassa) 
 • Yrityksellä ei uusia maksuhäiriömerkintöjä

Toiminimien kohdalla tulee huomioida, että lainarahat käytetään yritystoimintaan, Elinkeinonharjoittaja ei voi hakea lainaa uuden auton hankintaan - jos sitä ei liiketoiminnan kehittäminen edellytä. 

Onko Suomen Yrityslaina huijaus vai ei?

Suomen Yrityslaina on luotettava lainapalvelu. Sen taustalla operoi Qred Yrityslaina Oy, joka on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin. 

Lainaa myönnetään kaikille yrityksille aina 100 000 euroon asti. Lainassa ei ole avausmaksua tai piilokuluja. Vain prosentuaalinen kuukausimaksu. Lainan voi maksaa etuajassa pois, ilman lisäkustannuksia - kuten luotettavissa palveluissa kuuluukin. 

Hae lainaa Suomen Yrityslaina -palvelusta tästä!

Usein Kysytyt Kysymykset


>Onko Suomen Yrityslaina luotettava lainapalvelu?

Kyllä on. Suomen Yrityslaina -sivuston omistaa Qred Oy. Lainaa voi hakea kaikki suomalaiset yritykset, jotka on rekisteröity kaupparekisteriin. 

>Mitä lainoja Suomen Yrityslaina tarjoaa?

Palvelun kautta voi hakea yrityslainaa 1000€ - 100 000 euroa. Reaalivakuuksia ei vaadita. Lainahakemus käsitellään nopeasti - rahat jopa saman päivän aikana. Ei liitteiden toimittamista tai lainaneuvottelun pitämistä. Kaikki on automatisoitu. 

>Millainen Suomen Yrityslaina hinnasto on?

Lainan kuukausittainen hinta on 1,75 - 4,95 %. Hinta määräytyy hakemuksen perusteella, eikä muita kustannuksia lainasta synny. Jos saat 10 000€ lainalle 2% tarjouksen, on kuukausittainen maksuerä 200 euroa. Ei piilokustannuksia tai korkoprosentin muutoksia.

>Mistä voin lukea Suomen Yrityslaina kokemuksia 2023?

Suomen Yrityslaina kokemuksia 2023 voit lukea Vakuudetonta.fi -sivustolta. Olemme perehtyneet tähän lainapalveluun läpikotaisin. 


""Olen Jenna, ja toimin Vakuudetonta.fi -sivuston päätoimisena sisällöntuottajana. Toivottavasti tästä Suomen Yrityslaina kokemuksia 2023 -artikkelista oli hyötyä sinulle. Muistathan, että lainan hakeminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään!"


Jenna Turunen

Content Writer

jenna@vakuudetonta.fi

Luo kotisivut ilmaiseksi!