CrediNord kokemuksia 2024

04.05.2022

Tervetuloa lukemaan meidän tiimin CrediNord kokemuksia 2024! Käymme tässä arvostelussa lävitse kaikki olennaiset tiedot CrediNordista.

CrediNord on suomalaislähtöinen rahoituslaitos. Toimintaa on laajennettu Suomen lisäksi Ruotsiin, Tanskaan sekä Hollantiin. Palvelun kautta voi hakea yrityslainaa 1000€ - 350 000€. Hakemuksen täyttäminen vie aikaa vain pari minuuttia - ja saat lainatarjouksen tunnissa. CrediNord lupaa lainarahat tilille saman päivän aikana.

CrediNord kokemuksia 2023 -artikkelin aiheena on muun muassa:

  • CrediNord yrityslaina ja laskurahoitus
  • Palvelun ominaisuudet sekä toiminnot
  • CrediNord Oy sekä sen taloustiedot
  • Meidän CrediNord kokemuksia 2024

CrediNord ★★★★★

CrediNord on kotimainen lainapalvelu, joka kautta pk-yrityksen voivat hakea lainaa. Lainaa voi hakea aina 350 000 euroon asti. Vakuuksia ei vaadita!

  • Yrityslaina 1000€ - 350 000€
  • Lainatarjous 1-2 tunnissa
  • Lainarahat tilille samana päivänä
  • Ei piilokuluja tai muitakaan epämääräisiä maksuja

CrediNord.com - Joustava yritysluotto edullisesti

CrediNord on monipuolinen yritys, mutta sen tärkein tuote on joustava yrityslaina. Pienet ja keskisuuret yritykset voivat hakea lainaa 1000€ - 350 000€. Lainan hinnoittelu perustuu yrityksen riskiluokitukseen - eli korko määräytyy hakemuksen mukaan. 

Vakuudeton yrityslaina maksetaan jopa saman päivän aikana ulos. Yleensä lainasumma vastaa yrityksen 1-2 kuukauden liikevaihtoa. Suosittelemme tekemään lainahakemuksen, se ei koskaan sido ottaman lainaa. 

CrediNord tarjoaa vakuudetonta yrityslainaa jopa 350 000 euroon asti. 

CrediNord - Millainen yritys?

CrediNord Oy (2994963-1) on vuonna 2019 perustettu yritys. Yrityksen kotipaikkakunta on Helsinki, ja toimitusjohtaja on Jan Kristian Forsbom.

Taloustiedoista voidaan huomata, että vuonna 2020 liikevaihto oli 1,3 miljoonaa euroa. Olemme varmoja, että nyt pandemian hiipuessa tulos nousee moninkertaisesti. Yritys omaa myös rinnakaistoiminimet, CrediNord Ab sekä CrediNord Ltd.

CrediNord asiakaspalvelu

CrediNord asiakaspalvelu on paikalla arkisin klo. 09.00 - 17.00. Apua saa puhelimitse tai osoitteesta Haapaniemenkatu 7-9b, 00530 Helsinki.

CrediNord yhteystiedot:

  • Puhelin: 09 424 531 57 (ma-pe klo.9-17)

CrediNord luottolimiitti

Vakuudeton yrityslaina ei ole CrediNordin ainoa tuote. Toinen suosittu vaihtoehto on luottolimiitti, joka on luotollinen yritystili. Se toimii luottokortin tavoin. 

Limiittiä voi käyttää joustavasti oman tarpeen mukaan. Kun limiittiä ei käytä, ei siitä myöskään peritä kuluja tai korkoa. Luottolimiitin hakeminen vie aikaa 1-2 minuuttia. Jos lainahakemus on hyväksytty, on limitti välittömästi käytettävissä. 

Onko CrediNord huijaus vai ei?

Vakuudetonta.fi:n tiimillä on vain positiivisia CrediNord kokemuksia. Kyseessä on 100% suomalainen lainapalvelu pk-yrityksille. Lainaa voi hakea joustavasti 1000 eurosta ylöspäin. Jopa 350 000 euron yrityslaina onnistuu parin minuutin lainahakemuksella. Korko määräytyy hakemuksen mukaan, mutta piilokuluja ei koskaan ole.

Joten, onko CrediNord huijausta? Ei ole. Tässä on luotettava lainapalvelu, jos tarvitset vakuudetonta yrityslainaa tai yrityslimiittiä. Lainahakemus käsitellään 1-2 tunnissa. Lainarahat saa jopa saman päivän aikana - joten täytä lainahakemus vaikka samalta istumalta!

Hae lainaa CrediNord tästä!

Usein Kysytyt Kysymykset


>Onko CrediNord oy luotettava yritys?

Kyllä on. Kyseessä on 100% kotimainen yritysrahoituspalvelu. Pk-yritykset voivat hakea lainaa jopa 350 000 euroon asti ilman vakuuksia. 

>Mitä palveluita CrediNord tarjoaa?

Tuotteista löytyy vakuudeton yrityslaina, yrityslimiitti (luotollinen tili), laskurahoitus sekä kasvurahoitus.

>Miten voin hakea vakuudetonta yrityslainaa CrediNord.comista?

Lainan hakeminen vie aikaa pari minuuttia. Hakemus käsitellään 1-2 tunnissa, ja lainarahat laitetaan maksuun jopa saman päivän aikana. Tässä on hyvä valinta, jos yrityslaina ilman liitteitä on hakusessa.

>Mistä voin lukea lisää CrediNord kokemuksia 2023?

CrediNord kokemuksia löytää netistä, tai tämän arvostelun lopusta. CrediNord on kuitenkin hyvämaineinen, Finanssivalvonnan alainen maksulaitos. 


"Olen Jenna, ja toimin Vakuudetonta.fi -sivuston päätoimisena sisällöntuottajana. Toivottavasti tästä CrediNord kokemuksia 2023 -artikkelista oli hyötyä sinulle. Muistathan, että lainan hakeminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään!"


Jenna Turunen

Content Writer

jenna@vakuudetonta.fi

Luo kotisivut ilmaiseksi!