Sortter.fi kokemuksia 2024

25.04.2022

Sortter kokemuksia 2024 -artikkeli kertoo tämän lainapalvelun kaikki hyvät ja huonot puolet, sekä muut tärkeät (ja vähemmän tärkeä) yksityiskohdat. Kerromme tässä artikkelissa jopa, kuka tuo mystinen Sortter mainoksen nainen on!

Sortter.fi on 100% suomalainen lainanvälittäjä. Palvelulla on yli 25 yhteistyökumppania, joista suurin osa on kotimaisia pankkeja ja luottolaitoksia. Joukossa on myös muutama norjalainen ja ruotsalainen pankki. 

Vakuudetonta lainaa voi hakea 1000 eurosta aina 60 000€ asti. Sortter tarjoaa lainaa alkaen 4 %:n luottokorolla. Kerromme koroista lisää hieman tuonnempana.

Sortter kokemuksia 2024 -artikkelin aiheena on muun muassa:

 • Sortterin tarjoamat lainat kuluttajille ja yrityksille
 • Perustiedot yrityksestä ja Sortter.fi -sivustosta
 • Sortter.fi asiakaspalvelu
 • Ja paljon muuta tärkeää tietoa lukijalle!

Sortter.fi ★★★★★

Sortter.fi on suomalainen lainapalvelu, josta voi hakea lainaa 60 000 euroon asti. Nimelliskorko on alkaen 4 %, ja kilpailutat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia. 

 • Lainaa 1000€ - 60 000€ ilman vakuuksia
 • Nimelliskorko alkaen 4,00%
 • 100% suomalainen palvelu
 • Yli 25 pankkia yhdellä hakemuksella

Sortter laina

Sortter rahoitus on loistava valinta kuluttajille sekä yrittäjille. Palvelun kautta voi kilpailuttaa kulutusluotot, vakuudettomat autolainat sekä yritysluotot. Voit myös hakea yhdistelylainaa, jonka avulla saat maksettua kalliit pienet lainat pois. Sortter.fi on kokonaisvaltainen lainapalvelu, jonka kautta on kilpailutettu lainoja yli 160 miljoonan euron edestä!

Esimerkki: Pankit tekevät sinulle yksilöidyn lainatarjouksen, kun hakemus on jätetty. Maksuaika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€ - 60 000€. Jos otat esimerkiksi 10 000€ lainaa, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avauskulu 0€. Kuukausierä on 198,01€, maksettava summa 11 880,60€ ja todellinen vuosikorko 7,23%

Sortter.fi - Millainen on yritys?

Sortter.fi on samaisen yrityksen omistama, eli operaattorina on Sortter Oy, Kyseessä on uusi tulokas tällä segmentillä, koska yritys on perustettu vuonna 2018. Ikään nähden yritys on lähtenyt loistavasti lentoon - viime vuonna päästiin jo yli 1 miljoonan euron liikevaihtoon!

Sortter Oy taloustiedot:

 • Sortter.fi omistaja: Palvelun omistaa Sortter Oy. Yritys on perustettu vuonna 2018, ja takana on kaksi (2) täyttä tilinpäätöstä. 
 • Sortter liikevaihto: Sortter Oy:n liikevaihto oli vuonna 2020 1,2 miljoonaa euroa. Vuotta aikaisemmin liikevaihto oli 0,2 miljoonaa. Kyseessä oli ensimmäinen täysi tilikausi. 
 • Sortter tunnus ja muut tiedot: Sortter Oy:n Y-tunnus: 2954352-7. Kotipaikkana on Helsinki, ja yrityksen toimitusjohtaja on Lauri Huhdanpää.

Sortter.fi on Sortter Oy:n omistuksessa. Yritys on perustettu vuonna 2018, joten kyseessä uusi tulokas finanssialalla - vuonna 2020 liikevaihto oli kuitenkin jo yli miljoona euroa!

Sortter asiakaspalvelu

Sortter on apunasi jokaisena arkipäivänä sekä viikonloppuna. Palvelun asiakastuki on paikalla Live Chatilla, puhelimitse sekä sähköpostilla. On suorastaan havinaista, että palvelu on tarjolla joka ikinen päivä!

Sortter yhteystiedot:

 • Puhelimitse: 09 8566 5550 (ma-pe 8.30-21.00, la-su 9.00-17.00)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@sortter.fi

Luoton saamisen kriteerit

Voit hakea lainaa Sortter.fi -sivuston kautta kautta, mikäli:

 • Asut Suomessa;
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot (ansiotulot); 
 • Olet vähintään 20 vuotias;
 • Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriöitä. 

Muistutamme, että joillakin luottolaitoksilla voi olla tätä tiukemmat lainaehdot. Lainahakemus toimitetaan kuitenkin niihin pankkeihin, joiden luotonmyöntämisen kriteerit täyttyvät.

Sortter.fi parhaan koron takuu on poistunut - mutta alhaiset korot jäivät

Sortter korko perustui pitkään "parhaan koron takuuseen", mutta nykyään kyseistä lupausta ei enää anneta. Toisaalta, korko on alkaen 4 %. Korkokatto myös määrittelee, että koron tulee olla alle 20 %.

Vaikka entisajan lupausta ei voida antaa, voi korko olla silti todella matala. Se määräytyy aina lainahakemuksen perusteella - hakemuksen tekeminen ei maksa mitään, eikä se sido ottamaan lainaa. 

Sortter yhteistyökumppanit

Sortter omaa yli 25 pankkia, joiden lainatarjoukset kilpailutetaan. Joukossa on pitkä lista kotimaisia luottolaitoksia, sekä muutamia norjalaisia ja ruotsalaisia pankkeja. Kaikki kumppanit ovat Finanssivalvonnan alaisia rahoituslaitoksia!

Onko Sortter.fi huijaus vai ei?

Sortter kokemuksia löytyy netistä vaikka kuinka paljon. Meilläkin on omakohtaisia kokemuksia kyseisestä lainapalvelusta - ja kokemuksemme ovat positiivisia. Etenkin edullinen korko herättää kiinnostusta ja luottamusta.

Yleensä Sortter keskustelu käydään nimenomaan koron ympärillä. Ei kuitenkaan kannata unohtaa monipuolisia palveluita. Palvelun kautta voi hakea autolainaa, kulutusluottoa sekä yrityslainaa - saat aina halvimman mahdollisen tarjouksen. Voimme suositella, Sortter.fi on 100% laadukas ja kotimainen lainanvälittäjä!

Hae lainaa Sortter.fi -sivustolta tästä!

Usein Kysytyt Kysymykset

 

>Onko Sortter luotettava?

Kyllä on. Kyseessä on 100% kotimainen lainapalvelu. Toimintaa valvoo ja ohjaa Suomen Finanssivalvonta.

>Kuka Sortter mainoksen nainen on?

Meiltä kysytään usein, kuka on Sortter mainos nainen. No, me kerromme. Kyseessä on Essi Unkuri, eli voimme jopa puhua "Sortter Miss Suomi" -naisesta"  Unkuri voitti nimittäin missikisat vuonna 2021!

>Millaisia lainoja Sortter.fi tarjoaa?

Sortter asuntolaina, sortter autolaina, kulutusluotto....kaikki onnistuu! Lainoissa ei tarvitse olla vakuuksia, paitsi tietysti asuntolainassa. 


>Onko Sortter yrityslaina mahdollinen?

Kyllä on! Kaikki kotimaiset yritykset voivat hakea lainaa Sortter.fi -palvelun kautta, riippumatta yhtiömuodosta tai liikevaihdosta.


>Mistä voin lukea lisää Sortter.fi kokemuksia 2023?

Lisää kokemuksia voi lukea Sortter.fi -sivustolta. Siellä on avoimesti kerrottu käyttäjien mietteitä, jotka ovat pääasiassa positiivisia. 


"Olen Vakuudetonta.fi -sivuston Content Manager, eli vastaan sivuston sisällöstä. Toivon, että kuluttajat sekä yrittäjät saivat kattavasti tietoa tästä Sortter.fi kokemuksia 2023 -artikkelista."


Henri Juvonen

Content Manager

henri@vakuudetonta.fi

Luo kotisivut ilmaiseksi!