Komplett Bank kokemuksia 2024

11.11.2021

Komplett Bank kokemuksia 2024 -artikkeli vie lukijan kulissien taakse. Kerromme kaiken oleellisen tiedon tästä norjalaisesta pankista. Jos kaikki vaikuttaa omaan silmään hyvältä. voit hakea vakuudetonta lainaa nopeasti ja ilmaiseksi. Lainan hakeminen ei koskaan sido sinua mihinkään.

Komplett Bank ASA on vuonna 2016 sivuliike, joka toimii Suomessa. Itse pankki on avattu Norjaan pari vuotta aikaisemmin. Ykköstuote on joustoluotto jopa 50 000€ asti. Ei ennalta määriteltyä laina-aikaa, ja voit nostaa lainaa aina kun itse haluat. Pankista voi hakea myös kertaluottoja, autolainaa, luottokortin sekä vakuutuksia. Kyseessä on täyden palvelun lainapalvelu / pankki. 

Komplett Bank kokemuksia 2024 -artikkelin aiheena on muun muassa:

 • Komplett Bankin tarjoamat vakuudettomat lainat
 • Yrityksen talous- ja perustiedot
 • Asiakaspalvelu ja yhteystiedot
 • Komplett Bank luottokortti lyhyesti

Komplett Bank ★★★★★

Komplett Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa aina reilulla korolla sekä maksuehdoilla. Lainaa voi hakea 50 000 euroon asti, ja lainapäätöksen saa välittömästi. Nimelliskorko on aina maksimissaan 14,90%!

 • Lainaa 1000€ - 50 000€ ilman vakuuksia
 • Nimelliskorko 4.9 - 14.9 %
 • Joustoluotto, kulutusluotto sekä autolainat
 • Komplett Bank Mastercard-luottokortti!

Komplett Bank lainat

Komplett Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euroon asti. Tuotteista tärkein on joustoluotto, eli nostat lainaa aina kun sitä tarvitset. Maksuaikaa ei olla ennalta määritelty, joten lainan hoitaminen on äärimmäisen joustavaa. Tuotteissa on myös kertalainoja, autolainaa, lainaa veneeseen (ja muihin ajoneuvoihin) sekä Mastercard-luottokortti.

Lainaesimerkki: Korko 9,49 %, todellinen vuosikorko 11,90 %, lainasumma 10 000€ / 5 v. Avausmaksu 45 €, tilinhoitopalkkio 8 €/kk. Lainan kokonaiskustannus 13 135 €, kuukausierä 219 €/kk.

Komplett Bank - Millainen pankki?

Komplett Bank on perustettu norjassa vuonna 2014. Suomen sivuliike, eli Komplett Bank ASA on puolestaan perustettu vuonna 2016. Koska kyseessä on ulkomainen yhtiö, ei taloustietoja valitettavasti ole esittää. Kotimainen Y-tunnut kuitenkin löytyy: 2757331-9.

Komplett Bank ASA on perustettu vuonna 2016, eli pari vuotta pankin perustamisen jälkeen. Kyseessä on ulkomaisen yrityksen sivuliike, joten tarkempia taloustietoja ei Suomesta löydy. 

Komplett Bank asiakaspalvelu

Tarjolla on suomenkielistä apua jokaisena arkipäivänä. Ongelmatilanteet ratkotaan perinteiseen tyyliin, eli puhelimitse tai sähköpostilla. Huomioithan, että Komplett Bank Mastercard sulkupalvelu löytyy omasta numerosta. Kortin katoamisesta ei tarvitse soittaa asiakaspalveluun. 

Komplett Bank yhteystiedot:

 • Komplett Bank puhelinnumero: 09 42452288 (ma-pe 10.00-17.00)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@komplettbank.fi
 • Luottokortin sulkupalvelu: (+371) 67096903

Luoton saamisen kriteerit

Voit hakea lainaa Komplett Bankin kautta lainaa, mikäli:

 • Asut tällä hetkellä pysyvästi Suomessa;
 • Olet vähintään 23-vuotias;
 • Ei ole maksuhäiriöitä

Huomioithan, että joustoluotossa voit käyttää luottoa aina kun itse haluat. Lyhennysvapaita kuukausia on rajaton määrä, joten joustavuutta ainakin riittää. Mitään tulorajaa ei olla määritelty, eli lainapäätös muodostuu aina hakemuksen perusteella.

Komplett Bank luottokortti

Komplett Bank luottokortti kokemuksia löytyy netistä paljon, ja palaute on lähes aina sama - tämä maksukortti pesee kotimaisten pankkien tarjonnan mennen tullen. Jokainen ostotapahtuma kerryttää jopa bonuksia. Ei ole väliä, tekeekö ostoksen verkossa vai kivijalkaliikkeessä. Ei vuosimaksua, vapaavalintainen Pin-tunnus ja 50 päivää korotonta maksuaikaa. Aika täydellistä?

Jotkut kysyvät meiltä, miksi Komplett Bank luottokortti hylätty päätös tuli omalle kohdalle. Yleensä se johtuu maksuhäiriömerkinnöistä tai liian alhaisesta iästä. Tämän pankin kautta lainaa voi hakea vain yli 23-vuotiaat kuluttajat sekä yrittäjät. 

Onko Komplett Bank huijaus vai ei?

Komplett Bank keskustelu kääntyy monesti siihen pisteeseen, että onko norjalainen pankki turvallinen vaihtoehto? Kyllä se on. Kyseessä on vakavarainen pankki, joka tarjoaa hyvän kattauksen lainapalveluita, vakuutuksia sekä luottokortin. Lainan hakeminen onnistuu suomalaisilta nopeasti ja turvallisesti. Suomesta asiakkaita on kymmeniä tuhansia. 

Etenkin Komplett Bank Mastercard kokemuksia löytyy meiltä paljon. Kyseessä on joustava luottokortti, jopa 10 000 euron luottorajaan asti. Ei vuosimaksua. Paras asia on jopa 50 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Sellaista ehtoa harvoin kotimaisista pankeista löytyy.

Jos haluat vakuudetonta lainaa 50 000 euroon asti, voimme suositella Komplett Bankia. Nopea hakemus ei sido mihinkään, lainapäätöksen saa välittömästi.

Hae lainaa Komplett Bankista tästä!

Usein Kysytyt Kysymykset


>Onko Komplett Bank luotettava pankki?

Kyllä on. Kyseessä on vuonna 2014 perustettu norjalainen pankki. Pankilla on yli 300 000 asiakasta, sekä säästämisen että lainaamisen puolella. Suomessa on yli 10 000 tyytyväistä asiakasta. 

>Mitä lainoja Komplett Bank tarjoaa?

Tarjolla on joustoluotto, kertalainoja, autolaina sekä Mastercard. Kaikki edellä mainitut lainat ovat vakuudettomia - edes henkilötakausta ei vaadita. Lainaa voi hakea aina 50 000 euroon asti. Kortissa luottoraja jopa 10 000 euroon asti. 

>Millainen tuote Komplett Bank joustoluotto on?

Joustoluotossa ei ole ennalta määriteltyä maksuaikaa. Voit nostaa luottoa aina kun itse haluat, ja tästä joustavuudesta tuotteen nimikin tulee. 

>Millainen Komplett Bank hinnasto on?

Komplett Bank korko on joustoluotossa 4.9 - 14.9 %. Vaikka lain mukaan korko saa olla 20%, ei tällä kertaa sinne asti edes mennä. Varsin reilua toimintaa, ainakin meidän mielestämme. 

>Mistä voin lukea lisää Komplett Bank kokemuksia 2023?

Lisää kokemuksia voit lukea netistä, tai suoraan Komplett Bankin sivuilta. Siellä on useita käyttäjäkokemuksia. 


""Olen Jenna, ja toimin Vakuudetonta.fi -sivuston päätoimisena sisällöntuottajana. Toivottavasti tästä Komplett Bank kokemuksia 2023 -artikkelista oli hyötyä sinulle. Muistathan, että lainan hakeminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään!"


Jenna Turunen

Content Writer

jenna@vakuudetonta.fi

Luo kotisivut ilmaiseksi!