Omalaina.fi kokemuksia 2024

05.11.2021

Omalaina kokemuksia 2024 -artikkeli kertoo kaikki tärkeät yksityiskohdat tästä lainanvälittäjästä. Kerromme tässä arvostelussa mm. Omalainan.fi -sivuston palveluista, kumppaneista, yrityksen omistajista sekä lainanmyöntämisen kriteerit.

Omalaina.fi on 100% kotimainen lainanvälittäjä, jolla on yli 300 000 tyytyväistä asiakasta. Tuotteita on kulutusluotot, yrityslainat, yhdistelylainat sekä maksuturva. Kaikki lainat ovat vakuudettomia, eli ei reaalivakuuksia tai henkilötakausta! Palvelun kautta yhdellä hakemuksella kilpailutetaan yli 30 pankkia, täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Omalaina.fi kokemuksia 2024 -artikkelin aiheena on muun muassa:

 • Lainojen yhdistäminen Omalaina -palvelussa
 • Perustiedot yrityksestä ja Omalaina.fi -sivustosta
 • Omalaina asiakaspalvelu
 • Sekä paljon muuta tärkeää informaatiota!

Omalaina.fi ★★★★★

Omalaina on 100% kotimainen lainapalvelu. Yhdellä hakemuksella saat tarjouksen yli 30 pankista. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia jopa 60 000€. Palvelulla on yli 300 000 tyytyväistä asiakasta!

 • Lainaa 100€ - 60 000€ ilman vakuuksia
 • Nimelliskorko alkaen 4,19%
 • Yli 300 000 tyytyväistä asiakasta
 • Yli 30 pankkia yhdellä hakemuksella

Lainojen yhdistäminen Omalaina

Yksi palvelun tärkeimmistä osa-alueista on lainojen yhdistäminen. Tuhansilla suomalaisilla on kertynyt kasoittain kalliita kulutusluottoja sekä pikavippejä. Omalainan kautta voit hakea yhtä isoa lainaa, jolla maksat kaikki pienet luotot pois. Näin voit säästää satoja, jopa toista tuhatta euroa kuukaudessa - pelkästään lainanhoitokulujen osalta. Yhdistelylainan hakeminen on nopeaa ja helppoa, sekä ilmaista.

Esimerkki: Todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna lainasummalle 10 000€, kun laina-aika on 5 vuotta. Tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0 euroa ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Tarjottava maksuaika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat ovat 100€ - 60000€."

Omalaina.fi - Millainen yritys on kyseessä?

Omalaina.fi on LVS Brokers Oy:n omistuksessa. Kyseinen yritys on perustettu vuonna 2012, ja se omaa useita aputoiminimiä - kuten Omalaina, Autoluotto sekä SijoitusNeuvos. Yrityksen liikevaihto on ollut viimeiset viisi vuotta noususuunnassa!

Omalaina taloustiedot:

 • Omalaina.fi omistaja: Omistaja on vuonna 2012 perustettu LVS Brokers Oy.
 • Omalaina liikevaihto: LVS Brokers Oy:n liikevaihto oli vuonna 2020 12,9 miljoonaa euroa. Vuotta aikaisemmin liikevaihto oli 12,5 miljoonaa.
 • Omalaina tunnus & muut tiedot: LVS Brokers Oy:n Y-tunnus: 2521965-8. Yrityksen kotipaikka on Helsinki, ja toimitusjohtaja on Jarkko Forsberg.

Omalaina.fi -sivuston omistaa LVS Brokers Oy. Kyseinen yhtiö omistaa kymmeniä eri sivustoja, joita on esimerkiksi SijoitusNeuvos sekä Autoluotto.fi.

Omalaina asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu omalaina fi auttaa arkisin aamusta iltaan saakka. Nopein tapa ottaa yhteyttä on soittamalla asiakastukeen. Toinen tapa on laittaa sähköpostia, jos asia ei ole kiireellinen.

Omalaina.fi yhteystiedot:

 • Puhelimitse: 09-42550540 (Arkisin klo 9 - 18)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias, jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili.

Palvelun edut kaikessa yksinkertaisuudessaan:

 • Lainahakemuksesi lähetetään yhdellä hakemuksella usealle pankille ja luotonantajalle sen sijaan, että täyttäisit hakemuksen yli 30 paikkaan. Lainavertailu onnistuu näin samassa paikassa ja löydät edullisen lainan helposti.
 • Kyllä, olemassa olevien lainojen kilpailuttaminen on yksi helpoimmista tavoista säästää merkittäviä summia kuukausittain. Täytä lainahakemukseen nykyiset lainasi ja valitse lainan käyttötarkoitukseen lainojen yhdistäminen tai uudelleenrahoitus.

Omalaina hakemuksen peruminen

Lainan hakeminen ei koskaan sido ottamaan lainaa. Vaikka saisit 15 lainatarjousta, ei sinun ole pakko hyväksyä niistä yhtään. Vaikka ehtisit nostaa lainarahat tilillesi, on kuluttajalla lain mukaan 14 vuorokauden peruutusoikeus. Joten ole huoletta, ehdit varmasti perua lainahakemuksen ajoissa. Suosittelemme ottamaan yhteyttä Omalainan asiakastukeen, ja sitä kautta he ilmoittavat kaikille luottolaitoksille asiasta - näin et saa viestejä tai soittoja turhaan.

Omalaina pankit ja kumppanit

Omalaina yhteistyökumppanit ovat pääasiassa suomalaisia pankkeja ja luottolaitoksia. Joukossa on muutama ruotsalainen ja norjalainen pankki. Yhteensä kumppaneita on yli 30, eli lainahakemus kilpailutetaan hyvin perusteellisesti! Tunnettuja pankkeja on muun muassa Ferratum sekä Komplett Bank.

Onko Omalaina huijaus vai ei?

Omalaina keskustelu käy vuosittain kiivaana, mutta se aina kallistuu samaan lopputulokseen - kyseessä on äärimmäisen luotettava ja arvostettu lainanvälittäjä. Yli 300 000 tyytyväistä asiakasta ei voi olla väärässä. Totta kai, aina on asiakkaita jotka eivät ole tyytyväisiä lopputulokseen. Kokonaisuus on kuitenkin erittäin hyvä.

Oomalaina laina kokemuksia on myös paljon, etenkin yhdistelylainoista. Parhaassa tapauksessa nimelliskorko saadaan 4-10% paikkeille. Samalla vanhat luotot maksetaan pois, eli säästöä voi tulla satoja euroja kuukaudessa. Joskus paljon enemmänkin. Voimme lämpimästi suositella Omalainaa kaikille lukijoille - luvassa asiallista ja nopeaa palvelua!

Hae lainaa Omalaina.fi -sivustolta tästä!

Usein Kysytyt Kysymykset


>Onko Omalaina turvallinen?

Kyllä on! Kyseessä on 100% kotimainen yritys, jonka kaikki kumppanit ovat luotettuja ja valvottuja luottolaitoksia.

>Kuka Omalaina mainos näyttelijä on?

Kuulemme usein kysymyksiä, kuka on tuo Omalaina mainos nainen. Mystinen Omalainan nainen on Salatuista Elämistä tuttu näyttelijä, Kirsi Ståhlberg!


>Miten Omalaina kilpailutus toimii?

Kun teet hakemuksen, saat useita lainatarjouksia pian hakemuksen jättämisen jälkeen. Saat lainatarjouksen omapalveluun. Voit halutessasi hyväksyä sieltä parhaimman sopimuksen - mutta sitä ei ole pakko valita, jos et halua.


>Miten voin ottaa yhteyttä palvelun asiakastukeen?

Voit ottaa yhteyttä asiakastukeen seuraavilla tavoilla:

 • Puhelimitse: 09-42550540 (Arkisin klo 9 - 18)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi


>Onko Omalaina.fi huijaus vai ei?

Omalaina.fi on todella suosittu ja turvallinen palvelu. Kyseessä ei ole huijaus, joten voimme 100% suositella tätä lainanvälittäjää. Sen maine on todella hyvä.

"Olen Vakuudetonta.fi -sivuston Content Manager, eli vastaan sivuston sisällöstä. Toivon, että kuluttajat sekä yrittäjät saivat kattavasti tietoa tästä Omalaina.fi kokemuksia 2023 -artikkelista."


Henri Juvonen

Content Manager

henri@vakuudetonta.fi

Luo kotisivut ilmaiseksi!