Lendo.fi kokemuksia 2024

09.11.2021

Lendo kokemuksia 2024 -artikkeli on tehty sinua varten. Kerromme muun muassa tarjolla olevista lainoista, palvelun taustalla olevasta yrityksestä sekä lainakumppaneista. Jos kaikki näyttää omaan silmääsi hyvältä, voit hakea lainaa täysin ilmaiseksi - se ei sido mihinkään.

Lendo.fi on vuonna 2014 perustettu lainapalvelu, jonka kotipaikka on Helsingissä. Palvelun kautta kilpailutetaan 24 pankkia automaattisesti. Voit hakea kulutusluottoa tai autolainaa, sekä yhdistellä olemassa olevia velkoja. Nyt puhutaan Suomen vanhimmasta lainanvälittäjästä, joten laatu sekä arvostus ovat viimeisen päälle kohdallaan.

Lendo kokemuksia 2024 -artikkelin aiheena on muun muassa:

 • Lendon tarjoamat vakuudettomat lainat
 • Yrityksen talous- ja perustiedot
 • Lendo asiakaspalvelu ja yhteystiedot
 • Ja paljon muuta tärkeää infoa lukijalle!

Lendo.fi ★★★★★

Lendo.fi on vuonna 2014 perustettu palvelu, joka kilpailuttaa 24 pankkia yhdellä hakemuksella. Lainaa voi saada ilman vakuuksia 500€ - 60 000€. Nimellinen vuosikorko on alkaen 4,90%.

 • Lainaa 500€ - 60 000€ ilman vakuuksia
 • Nimelliskorko alkaen 4,90%
 • 100% suomalainen palvelu
 • Yksi hakemus = tarjous 24 eri pankista

Lendo laina

Lendo kulutusluotto on selkeästi palvelun ykköstuote. Lainaa voidaan myöntää jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia. Palvelun kautta voidaan myös yhdistellä vanhoja velkoja, mikä on lähes poikkeuksessa järkevää. Kun maksat vanhat lainasi pois, tulet säästämään summista riippuen 100-1000 euroa. Ja helposti. 

Lue lainojen yhdistämisestä meidän tekemä artikkeli, jos et tiedä kuinka prosessi toimii. 

Esimerkki 10 000€ luotosta 5 vuoden laina-ajalla, nimelliskorko on 5,00% ja todellinen vuosikorko 5,36%. Avausmaksu voi olla 49 euroa ja kuukausierään lisätään 5€ tilinhoitomaksu. Lainan kuukausierä on 188 €/kk, ja kokonaiskustannus on tällöin 11 307€.

Lendo.fi - Millainen on yritys?

Lendon omistaa samaista nimeä kantava yritys, Lendo Oy. Yhtiö on perustettu vuonna 2014, joten kyseessä on ensimmäisiä lainanvälittäjiä Suomessa. Vaikka palvelun laatu on vertaansa vaikka. on liikevaihto ollut viimeiset 3 vuotta laskussa. Tämä johtuu äärimmäisen kovasta kilpailusta lainamarkkinoilla. 

Lendo Oy taloustiedot:

 • Lendo.fi omistaja: Palvelun omistaa Lendo Oy. Yritys on perustettu vuonna 2014.
 • Lendo liikevaihto: Lendo Oy:n liikevaihto oli vuonna 2020 2,4 miljoonaa euroa. Vuotta aikaisemmin liikevaihto oli 6,5 miljoonaa, ja sitä edellisenä 7,8 miljoonaa. Laskua on selvästi havaittavissa, kilpailutilanteen takia. 
 • Lendo tunnus ja muut tiedot: Y-tunnus: 2648283-7. Kotipaikkana on Helsinki, ja yrityksen toimitusjohtaja on Juha Mäntynen.

Lendo.fi on Lendo Oy:n omistuksessa. Yritys on perustettu vuonna 2014, ja kyseessä on yksi vanhimmista lainanvälittäjistä Suomessa.

Lendo asiakaspalvelu

Jos ongelmatilanne pääsee yllättämään, tavoittaa Lendon asiakaspalvelun arkipäivisin. Apua on tarjolla perinteiseen tyyliin soittamalla sekä sähköpostilla. Modernia Live Chat -toimintoa ei ole, mutta ehkä tulevaisuudessa? Pääasia on, että apua saa nopeasti ja asiantuntevasti.

Lendo yhteystiedot:

 • Puhelimitse: (09) 6899 8000 (ma-pe 9.00-15.00)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@lendo.fi

Luoton saamisen kriteerit

Voit hakea lainaa Lendo.fi -sivuston kautta kautta, mikäli:

 • Asut vakituisesti Suomessa;
 • Sinulla on vähintään 791€/kk säännölliset palkka- tai eläketulot;
 • Olet vähintään 20-vuotias;
 • Sinulla ei ole maksuhäiriöitä;
 • Sinulla on verkkopankkitunnukset ja sähköpostiosoite.

Huomioithan, että Lendo ei voi mitenkään vaikuttaa pankkien luotonmyöntämisen prosessiin, Jotkut luotonmyöntäjät voivat esimerkiksi vaatia suurempia kuukausituloja. Aika yleinen näky on, että hakijalla tulee olla vähintään 15 000 euron vuositulot bruttona. 

Lendo yhteistyökumppanit

Lendolla on tällä hetkellä 24 yhteistyökumppania. Kaikki kumppanit ovat hyvämaineisia pankkeja, jotka toimivat Finanssivalvonnan ohjeiden mukaisesti. Kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä, on joukossa tuttuja ja turvallisia rahoituslaitoksia. Pääosin edustettuna on suomalaiset ja ruotsalaiset luottolaitokset. 

Onko Lendo.fi huijaus vai ei?

Lendo.fi on yksi Suomen vanhimmista lainanvälittäjistä. Se on suomalainen lainapalvelu, ja äärimmäisen luotettava sellainen. Lendo kokemuksia kun kahlaa lävitse, ei sieltä hirveästi negatiivista palautetta löydy. Asiakaspalvelu voisi olla pidempään paikalla, mutta se on vain meidän mielipiteemme. 

Vaikka Lendon suosio on hieman hiipunut kilpailut takia, on palvelu silti erinomainen valinta. Hae vakuudetonta lainaa ilman sitoutumista. Voimme suositella tätä palvelua, ei se turhaan ole suomalaisten eniten käytetty lainanvälittäjä.

Usein Kysytyt Kysymykset


>Onko Lendo luotettava lainapalvelu?

Kyllä on. Kyseessä on 100% kotimainen lainapalvelu. Toimintaa valvoo ja ohjaa Suomen Finanssivalvonta.

>Onnistuuko lainojen yhdistäminen Lendo -palvelun kautta?

Kyllä onnistuu. Lendo lainojen yhdistäminen on palvelun ideana, sillä yhdellä hakemuksella saat tarjouksen jopa yli 20 pankista. Voit maksaa kaikki vanhat lainat pois uudella lainalla - säästät näin jopa yli 500€ kuukaudessa.

>Millaisia lainoja Lendo.fi tarjoaa?

Palvelusta voi hakea vakuudetonta kulutusluottoa sekä autolainaa. Alustavan lainapäätöksen saa heti hakemuksen jälkeen. Lopullinen päätös tulee 0-3 päivässä, riippuen minkä pankin tarjouksen hyväksyt. 

>Paljonko Lendo korko on?

Nimelliskorko 4,90 - 20%, ja todellinen vuosikorko 4,95 - 38%. Korko määräytyy aina hakemuksen perusteella, eli sitä ei voi tietää etukäteen. Lendo lainalaskuri antaa alusvan lukeman korosta ja kuukausierästä, eli se ei ole lopullinen korkoprosentti. 

>Onko Lendo yrityslaina mahdollinen?

Aikaisemmin yrityslainat kuuluivat portfolioon, mutta ei tällä hetkellä. 

>Mistä voin lukea lisää Lendo.fi kokemuksia 2023?

Lisää kokemuksia voit lukea osoitteesta www.lendo.fi. Siellä on asiakkaiden antamia arvioita, jotka on saatu "Trustpilot" -palvelun kautta.


""Olen Jenna, ja toimin Vakuudetonta.fi -sivuston päätoimisena sisällöntuottajana. Toivottavasti tästä Lendo kokemuksia 2023 -artikkelista oli hyötyä sinulle. Muistutan, että lainan hakeminen on ilmaista ja se ei sido sinua mihinkään!"


Jenna Turunen

Content Writer

jenna@vakuudetonta.fi

Luo kotisivut ilmaiseksi!