Lainaa 30 000 euroa netistä

Tässä artikkelissa keskitymme siihen, kuinka voit saada lainaa 30 000 euroa. 

Ja nyt puhumme vakuudettomasta lainasta, sen kertoo jo meidän sivustomme nimikin. Vuonna 2022 lainan hakeminen on nopea ja helppo prosessi.

✔️Lainaa 30 000 euroa helposti netistä

✔️Nimellinen vuosikorko alkaen 4%-yksikköä

✔️Suomalainen palvelu

✔️Lue arvostelu tästä linkistä!

✔️Vakuudettomat lainat 1000€ - 60 000 euroa

✔️Kilpailuta yli 25 luotonmyöntäjää

✔️Korkein luottoluokitus (AAA)

✔️30000€ lainat nopeasti

✔️Nimellinen korko 4,19% - 20,00%

✔️Kilpailuta 25 pankkia

✔️Lue arvostelu tästä linkistä!

✔️Lainaa 30 000 euroa ilman vakuuksia

✔️Vuosikorko alkaen 4,94 %-yksikköä

✔️Monta pankkia

✔️Lue arvostelu tästä linkistä!

✔️Vakuudeton laina 1000€ - 60 000 euroa

✔️Korot alk. 4,50 %

✔️Kilpailuta 30 pankkia

✔️Lue arvostelu tästä linkistä!

✔️ Lainaa 2000€ - 30 000 euroa (ilman vakuuksia)

✔️Nimellinen vuosikorko enintään 13,95%

✔️Nostokulut 0€, ei avausmaksua!

✔️Vakuudeton laina 60 000 euroon asti

✔️Korko 4,19% - 20,00%

✔️Kilpailuta lainasi

✔️Lue arvostelu tästä linkistä!

Lainan saaminen ole hyvälle hakijalle ongelma. Millainen hyvä hakija sitten on? No, kerromme siitä lisää aivan tuota pikaa!

Käymme tässä artikkelissa lävitse muun muassa:

  • Mistä 30000 euroa lainaa kannattaa hakea
  • Kuka voi saada 30 000€ lainaa ilman vakuuksia
  • Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan ulos
  • Yleisiä kokemuksia 30 000 euron lainoista, joissa ei ole vakuuksia

Mistä saa lainaa 30 000 euroa?

Olemme usein painottaneet, että lainanvälittäjät ovat arvokas apuväline. Haitpa lainaa 30 000€, 5000€ tai vaikka 50 000 euroa, kilpailutus kannattaa. 

Se on yksinkertaisesti fiksua. 

Kilpailutuksen voi toki tehdä siten, että hakee lainaa yksittäisen pankin kautta. Sen vain tekee vähintään 2-3 paikkaan. 

Lainanvälittäjä säästää asiakkaan vaivaa sekä aikaa, minkä takia se on suositeltavaa. 

Keinoja saada lainaa 30 000 euroa vuonna 2022:

  • Lainanvälittäjät kunniaan: Yhdellä hakemuksella voit saada useita lainatarjouksia. Lainan kilpailuttaminen ei maksa senttiäkään ylimääräistä. Tämän takia se kannattaa tehdä - se on vuonna 2022 suosituin tapa hakea vakuudetonta lainaa.
  • Valitse halvin lainatarjous: Kun saat lainatarjouksia, valitse niistä halvin. Painotamme, että keskity vertailemaan nimenomaan todellista vuosikorkoa. Se pitää sisällään nimelliskoron, Euroborin sekä kaikki luotosta aiheutuvat kulut - kuten avauskulun ja tilinhoitomaksun. Edullisin luottokorko ei pitkällä laina-ajalla tule aina halvimmaksi, johtuen muista kuluista.
  • Suosi tunnettuja pankkeja: Olemme työelämässä törmänneet tilanteeseen, jossa asiakas ei valitse kaikkein halvinta korkoa. Asiakas valitsee pankin, joka on entuudestaan tuttu ja brändi on vahva. Se on myös hyvä vaihtoehto, jos korossa ei ole suurta eroa. Tällä tavoin ainakin varmistut, että asiakaspalvelu yms. pienet yksityiskohdat ovat kunnossa. Kaikki lainanvälittäjien kumppanit ovat luotettavia, mutta pieniä eroja palvelun suhteen on aina. 

Haluatko tietää lisää? Lue blogiamme - siellä on tietoa lainoista, säästämisestä sekä rahoitusalasta ylipäätänsä.

Kuka voi saada 30 000€ lainaa?

Käydään seuraavaksi lävitse, kuka voi saada lainaa. 

Olipa kyseessä yhdistelylaina 30000 euroa tai uuden ajoneuvon ostaminen, on kriteerit aina samat. 

Painotamme kuitenkin, että jotkut pankit voivat tehdä yksittäisen hakijan kohdalla aina poikkeuksen - jos olet esimerkiksi ollut asiakkaana aikaisemminkin.

Tässä muutama kriteeri, jotta lainaa 30 000e heti voi saada:

1️⃣Tulotaso tulee olla kunnossa: Lainanvälittäjät usein mainostavat, että lainaa voi hakea jopa 50 000 euroa van 7200€ vuosituloilla. Sen verran annamme noottia kumppaneillemme, että se ei pidä paikkaansa. Toki lainaa voi hakea, mutta sitä ei noilla tuloilla saa - se olisi edesvastuutonta lainanmyöntämistä. Yleensä vakuudetonta lainaa saa sen verran, kun vuodessa on bruttotulot = tulojen tulee olla tässä tapauksessa 30 000€ / vuosi tasolla.

2️⃣Maksuhistorian tulee olla moitteeton: Vakuudetonta lainaa on hankala saada, jos luottotiedot eivät ole kunnossa. Asia korostuu entisestään, kun haetaan näinkin suurta lainaa. Vuonna 2022 et todennäköisesti tule saamaan 30000e lainaa, jos luottotiedot ovat menneet. Hyvää maksuhistoriaa edellytetään.

3️⃣Olet rehellinen muiden velkojen kanssa: Lainahakemukselle tulee aina ilmoittaa kaikki velat, vaikka niitä ei olisi tarkoitus yhdistää. Suurin osa kulutusluottoja myöntävistä pankeista näkyy Suomen Asiakastieto Oy:n rekisterissä, jota lainapalvelut käyttävät. He siis näkevät lainasi, vaikka et niitä ilmoita - täten hylkäys voi tulla vain sen takia, koska et ilmoita muita velkoja rehellisesti. Säästät kaikkien aikaa sekä vaivaa, kun olet rehellinen.

4️⃣Lainahakemus täyttää pankin muut kriteerit: Kun käsittelyssä on niinkin suuri kuin 30000 laina, pankit katsovat tarkkaan hakijan muutkin ominaisuudet. Niitä on esimerkiksi ikä, sukupuoli sekä asumismuoto. Tunnetusti naiset saavat lainaa paremmin kuin miehet. Se johtuu puhtaasti tilastoista. Tilastoiden mukaan suurin osa maksuhäiriöistä on nuorilla ja keksi-ikäisillä miehillä, jotka asuvat vuokralla. 

Lainaa 30 000€ alkaen 253€/kk

Vaikka 30000€ lainaa ei ole mikään pikkusumma, voi kuukausierän mukauttaa pieneksi.

Lainan maksuerä on alkaen 253€/kk, jos valitset 15 vuoden maksuajan. Toki lopullinen korkoprosentti vaikuttaa erän suuruuteen, mutta halvalla korolla puhutaan edellä mainitusta kuukausierästä. 

Me suosittelemme, että hae lainaa 30000 euroa aina maksimaalisella laina-ajalla. 

Kaikki pankit ja luottolaitokset antavat sinun maksaa lainan etuajassa pois, ilman ylimääräisiä kustannuksia. 

Jos se ei ole mahdollista, ÄLÄ ota lainaa kyseisestä paikasta. Jos joku kumppanimme niin toimii, haluamme kuulla siitä välittömästi.

Kuluttajalla on oikeus maksaa laina nopeammin pois, kun mitä lainasopimus sanoo. Tämän takia "ylipitkä" laina-aika ei tuo sinulle ylimääräisiä korkokuluja. 

Sillä vain varmistut, että saat jokaisen maksuerän hoidettua vaikka taloudellinen tilanne heikkenisi. 

Laina 30 000 euroon asti vaatii usein muutenkin aika pitkän laina-ajan, ja tuota summaa harvoin maksetaan loppuun vuodessa tai parissa

Lainaa 30 000 euroa kokemuksia 2022

Keskimäärin suomalaiset hakevat vakuudetonta lainaa 10 000 - 20 000 euron välimaastosta.

Nyt käsittelyssä oleva 30 000€ laina on on suhteellisen suuri summa rahaa. Tässä kohtaa pankit ja luottolaitokset alkavat tosissaan miettimään, onko asiakkaan kohdalla luottotappion riski mahdollinen. 

Näin suurta lainaa ei ilman vakuuksia aivan kuka vain saa enää vuonna 2022. Hakijan tulee olla pankin silmissä "hyvä hakija".

Vakuudetonta.fi ei määrittele hyvän hakijan ominaispiirteitä, sen tekee pankki. 

Voit periaatteessa hakea lainaa vaikka työttömänä, mutta yleensä lainapäätös ei ole mieluisa.

Jos perusraamit tulisi miettiä, olisi se vakituinen työsuhde, yli 2000€ / kk bruttopalkka sekä puhtaat luottotiedot. 

Jos nämä täyttyvät, voit hakea lainaa ja saada silti hyväksytyn päätöksen 30 000 euron luotolle. 

Hae lainaa 30 000 € nopeasti tästä linkistä, Rahalaitos.fi -sivuston kautta!

Usein Kysytyt Kysymykset

>Mistä lainaa 30 000 euroa ilman vakuuksia?

Halvin 30000 laina löytyy aina kilpailutuksen kautta. Käytännössä se tarkoittaa lainanvälittäjää, joka kilpailuttaa jopa yli 30 pankin tarjouksen yhdellä hakemuksella. Hyviä lainanvälittäjiä on paljon, mutta suomalaisten ykkössuosikit ovat Omalaina.fi, Zmarta sekä Rahalaitos


>Onko 30 000 euroa lainaa luottotiedottomalle mahdollista?

Valitettavasti se ei onnistu, paitsi jos kyseessä on "järjestelylaina". Normaalia kulutusluottoa ei nykyään ilman luottotietoja saa mistään, etenkään näin suurta summaa. Järjestelylainoja tarjoaa mm. Svea Ekonomi sekä Bluestep. 

>Kuka voi saada 30 000€ lainaa ilman vakuuksia?

Jokaisella pankilla on omat luotonmyöntämisen kriteerit. Yleisiä ehtoja on kuitenkin: puhtaat luottotiedot, vähintään 30 000€ vuositulot (brutto) sekä suhteellisen vähän muita luottoja. Osa pankeista myöntää näinkin suuren luoton kevyemmillä perusteilla, mutta jotkut ovat todella tarkkoja. Tulee kuitenkin muistaa, että 30000e laina omaa jo ison luottotappion riskin pankille.


>Voinko saada 30 000 euroa lainaa heti tilille?

Kyllä se onnistuu vuonna 2022! Kun teet lainahakemuksen, saat päätöksen yleensä heti. Joillekin pankeille tulee lähettää liitteitä, joiden käsittelyssä menee tunnista pariin päivään. Hyvässä lykyssä näinkin suuri laina maksetaan ulos jopa alle 24h kuluessa hakemuksesta.


>Tuleeko minulla olla reaalivakuuksia 30 000 euron luotossa?

Ei tarvitse. Kaikki Vakuudetonta.fi -sivuston kumppanit tarjoavat lainaa ilman reaalivakuuksia. Joissakin yrityslainoissa henkilökohtainen takaus vaaditaan, mutta ei kuluttajaluotoissa. Nykyään 30 000e laina ilman vakuuksia omaa jopa yllättävän alhaisen koron, alkaen 4,00%-yksiköstä.


>Paljonko vakuudettoman 30 000€ lainan korko yleensä on?

Näin suurta lainaa ei pankin silmissä huono hakija saa. Sen ansiosta korko on yleensä alhainen, kun otetaan huomioon ettei vakuuksia ole. Nimellinen vuosikorko pyörii 4% ja 10% välissä. 

"Olen Jenna, ja toimin Vakuudetonta.fi -sivuston päätoimisena sisällöntuottajana. Toivottavasti tästä lainaa 30 000 euroa 2022 -artikkelista oli apua uuden luoton ottamista varten!"


Jenna Turunen

Content Writer

jenna@vakuudetonta.fi