Rahalaitos kokemuksia 2024

11.04.2022

Rahalaitos kokemuksia 2024 -artikkeli kertoo kaiken oleellisen tästä lainanvälittäjästä. Kerromme tässä arvostelussa jopa, kuka tuo mystinen Rahalaitos nainen on!

Rahalaitos.fi on vuonna 2011 perustettu kotimainen lainanvälittäjä. Palvelu tekee yhteistyötä jopa 25 luottolaitoksen kanssa. Nopealla lainahakemuksella kilpailutat lainan automaattisesti, eli saat aina halvimman koron. Lainaa voi hakea 500€ - 70 000€ välimaastossa. Jotta lainaa voi hakea, ei asiakkaalla saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä. Asiakkaan tulee olla myös vähintään 20-vuotias.

Rahalaitos kokemuksia 2024 -artikkelin aiheena on muun muassa:

 • Rahalaitoksen tarjoama yhdistelylaina
 • Perustiedot yrityksestä ja Rahalaitos.fi -sivustosta
 • Rahalaitos asiakaspalvelu
 • Sekä paljon muuta tärkeää informaatiota!

Rahalaitos.fi ★★★★★

Rahalaitos.fi on Suomen suosituin lainanvälittäjä. Lainaa voi hakea aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia. Korko on alkaen 4%, ja se määräytyy aina hakemuksen mukaan. Vain yksi hakemus tuo tarjouksen jopa 25 eri pankista!

 • Lainaa 1000€ - 60 000€ ilman vakuuksia
 • Nimelliskorko alkaen 4%
 • 100% kotimainen palvelu
 • Yli 25 pankkia yhdellä hakemuksella

Rahalaitos yhdistelylaina

Rahalaitos kilpailutus pätee yhdistelylainaan sekä yksittäisiin luottoihin. Yhdistelylainalla maksetaan asiakkaan kaikki muut velat pois. Näin korkokuluja saadaan alennettua paljon, jopa yli 1000€ / kuukaudessa. Rahalaitos kulutusluotto ei vaadi vakuuksia, olipa kyseessä 50 000 euron yhdistelylaina tai 1000€ kertalaina.

Esimerkki lainasta: Nimelliskorko 7,75% ja todellinen vuosikorko on 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€/kk. Avaus- ja kuukausikulut 0€, korkokulut 5 174€, kokonaiskulut 20 174€. Tarjottava maksuaika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, ja tarjottava lainasumma 500 - 70 000 € välillä. Nimelliskorko 4,5% - 20%.

Rahalaitos.fi - Millainen on yritys?

Rahalaitos.fi -sivusto on Eone Oy:n omistuksessa. Eone on vuonna 2001 perustettu yritys, jonka toiminta perustuu sähköisiin palveluihin - etenkin finanssialalla. Rahalaitos on välittänyt ja vertaillut lainoja puolestaan vuodesta 2011 lähtien.

Yrityksen perustiedot:

 • Rahalaitos.fi omistaja: Rahalaitos.fi -sivuston omistaa yritys nimeltä Eone Oy. Kyseinen yritys on perustettu 20 vuotta sitten, vuonna 2001.
 • Rahalaitos liikevaihto: Eone Oy:n liikevaihto oli vuonna 2020 10,1 miljoonaa euroa. Vuotta aikaisemmin liikevaihto oli jopa 14 miljoonaa euroa.
 • Rahalaitos tunnus ja muut tiedot: Eone Oy:n Y-tunnus: 1716336-7. Kotipaikkana on Tampere, ja yrityksen toimitusjohtaja on Toni Heikkonen.

Rahalaitos.fi on Eone Oy:n omistuksessa. Eone Oy on perustettu vuonna 2001, joten kyseessä on yli 20 vuotta vanha finanssialan toimija - kokemusta riittää. 

Rahalaitos asiakaspalvelu

Rahalaitos asiakaspalvelu auttaa nopeasti puhelimitse, jokaisena arkipäivänä. Asiakas voi laittaa myös sähköpostia. Rahalaitos.fi -sivustolla on myös Live Chat, jonka kautta voi jättää yhteydenottopyynnön.

Rahalaitos yhteystiedot:

 • Puhelimitse: 09 2311 3670 (ma-to 8.30-16.00, pe 8.30-15.00)
 • Sähköposti: info@rahalaitos.fi

Luoton saamisen kriteerit

Rahalaitos.fi soveltuu kaikille suomalaisille, joiden luottotiedot ovat puhtaat. Lainaa voi hakea kaikki yli 20-vuotiaat, eli sitä nuoremmille ei lainaa voida myöntää. Hakijalta edellytetään vain 7200 euron säännölliset vuositulot - joten periaatteella luottoa voi saada jopa työttömänä.

Rahalaitos hakemuksen peruminen

Lainan hakeminen EI koskaan sido ottamaan lainaa. Maksuton hakemus antaa sinulle mahdollisuuden vertailla useiden pankkien lainatarjouksia. Kun valitset parhaan tarjouksen (jos valitset), muut hakemukset perutaan automaattisesti. Rahalaitos antaa tiedon muille luottolaitoksille, että asiakas on valinnut toisen tarjouksen. Asiakkaan ei tarvitse tehdä sen suhteen mitään.

Jos haluat peruuttaa lainan hakemisen kokonaan, olethan yhteydessä Rahalaitos asiakaspalveluun.

Rahalaitos kumppanit

Rahalaitos tekee yhteistyötä jopa 25 pankin / luottolaitoksen kanssa. Mukana on 100% kotimaisia palveluita, sekä esimerkiksi ruotsalaisia ja norjalaisia pankkeja. Suosituimmat luottolaitokset ovat Fellow Finance, Komplett Bank, Lainaamo, Qred sekä CrediNord. 

Onko Rahalaitos.fi huijaus vai ei?

Rahalaitos ei todellakaan ole huijausta. Kyseessä on kaikkein suosituin lainanvälittäjä Suomessa, joka on tarjonnut apuaan kuluttajille jo kymmenen vuoden ajan. Pääosin Rahalaitos kokemukset ovat positiivisia. Aina joukkoon mahtuu huonoa palautetta, mutta se on minimaalista.

Kilpailuta yli 25 luottolaitosta vain yhdellä hakemuksella. Luottokorko on alkaen 4%, eli tulet saamaan varmasti halvimman lainatarjouksen. Tarjolla on vakuudettomia kulutusluottoja, sekä lainojen yhdistämistä. Voimme lämpimästi suositella, erinomainen ja 100% kotimainen palvelu.

Hae lainaa Rahalaitos.fi -sivustolta tästä!

Usein Kysytyt Kysymykset

>Onko Rahalaitos luotettava?

Kyllä on. Rahalaitoksen taustalla on suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2001. Rahalaitos.fi on puolestaan perustettu vuonna 2011.

>Kuka Rahalaitos mainoksen nainen on?

Kuulemme jatkuvasti kysymyksiä, kuka tuo mystinen Rahalaitos mainos nainen oikein on. Tuo mainoksista tuttu "Rahalaitos nainen" on vuoden 2008 Miss Suomi -finalisti, Katariina Orimus!


>Kuinka Rahalaitos palvelu toimii?

Kun täytät yhden lainahakemuksen, Rahalaitos vertailee lainat yli 25 pankin kesken puolestasi. Näin saat aina halvimman koron!


>Miten Rahalaitos kilpailutus toimii?

Palvelu kilpailuttaa automaattisesti yli 25 pankkia puolestasi. Saat lainatarjoukset 24 tunnin sisällä hakemuksesta. Kaikki tarjoukset tulevat Rahalaitoksen "oma palveluun", josta voit halutessasi myös hyväksyä tarjouksen.


>Miten voin ottaa yhteyttä palvelun asiakastukeen?

Voit ottaa yhteyttä asiakastukeen seuraavilla tavoilla:
 • Puhelimitse: 09 2311 3670 (ma-to 8.30-16.00, pe 8.30-15.00)
 • Sähköposti: info@rahalaitos.fi

>Onko Rahalaitos.fi huijaus vai ei?

Ei, Rahalaitos huijaus on täysin tuulesta temmattu väite. Kyseessä on kaikkein suosituin ja hyvämaineisin lainanvälittäjä Suomessa.

"Olen Vakuudetonta.fi -sivuston Content Manager, eli vastaan sivuston sisällöstä. Toivon, että kaikki lukijat saivat kattavasti tietoa tästä Rahalaitos.fi kokemuksia 2023 -artikkelista."


Henri Juvonen

Content Manager

henri@vakuudetonta.fi 

Luo kotisivut ilmaiseksi!