Lainaa 40 000 euroa netistä

Tarvitsetko lainaa 40 000 euroa ajoneuvoon, kulutukseen tai lainojen yhdistelyyn? 

Olipa käyttötarkoitus mikä hyvänsä, löydät parhaat lainanvälittäjät ja pankit meidän kauttamme.

✔️Lainaa 40 000 euroa nopeasti netistä

✔️Nimellinen vuosikorko alkaen 4% yksikköä

✔️Suomalainen palvelu

✔️Vakuudettomat lainat 1000€ - 60 000 euroa

✔️Kilpailuta yli 25 rahoituslaitosta

✔️100% suomalainen, todella luotettava

✔️40000€ lainat nopeasti

✔️Nimellinen vuosikorko 4,19% - 20,00%

✔️Kilpailuta yli 30 pankkia

✔️Lainaa 40 000€ ilman vakuuksia

✔️Vuosikorko alkaen 4,94 % (nimelliskorko)

✔️Lainojen kilpailutus

✔️Vakuudeton laina 1000€ - 60 000 €

✔️Korot alk. 4,50 %

✔️Kilpailuta lainasi

✔️ Lainaa 1000€ - 60 000 € (ilman vakuuksia)

✔️Nimellinen vuosikorko alkaen 4,5%

✔️Tunnettu lainanvälittäjä

✔️Vakuudeton laina 60 000 euroon asti

✔️Korko 4,19 - 20,00%

✔️Kilpailuta 20 pankkia


Kun puhutaan näinkin suuresta luotosta, tulee lainat aina kilpailuttaa. Vain parin prosentin ero korossa voi tehdä tuhansia euroja koko laina-ajalla. 

Meidän suosituksemme on, että haet luottoa lainanvälittäjän kautta - kerromme niistä kohta lisää.

Käymme tässä artikkelissa lävitse muun muassa:

  • Mistä 40000 euroa lainaa voi hakea?
  • Kuka voi saada 40 000€ lainaa ilman vakuuksia?
  • Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan omalle pankkitilille?
  • Meidän kokemuksia 40 000 euron lainoista, joissa ei ole vakuuksia.

Mistä hakea lainaa 40 000 euroa?

Vuonna 2022 lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. 

Vaikka puhutaan suuresta vakuudettomasta lainasta, ei sen hakeminen vaadi mitään mustaa magiaa. 

Täytä lainahakemus, ja odota päätöstä. Jos lainahakemus hyväksytään, tulee usein lähettää todennukset tulotiedoista. 

Parhaassa tapauksessa jopa 40 000 euron laina liikkuu sinun pankkitilillesi saman päivän aikana.

Alla muutama tapa saada lainaa 40 000 euroa vuonna 2022:

  • Hae lainaa omasta kotipankista: Moni kokee turvallisimmaksi tavaksi hakea lainaa omasta kotipankista. Se on aina hyvä vaihtoehto. Usein sillä keinolla ei kuitenkaan saa halvinta korkoa, tai hakemus hylätään tilitapahtumien takia. Jos tapanasi on tehdä viikoittain pitkävetoa Veikkauksella, voi pankki antaa hylkäävän päätöksen
  • Hae lainaa luottolaitoksilta: Vielä parempi tapa on hakea lainaa luottolaitoksilta, ja suomalaisilta tai ruotsalaisilta rahoituslaitoksilta. Usein korko on omaa kotipankkia pienempi, eikä hylkäävä päätös voi johtua esimerkiksi harrastusmielessä pelaamisesta. Toki jos olet "mallikansalainen", voi oma kotipankki arvostaa sinua suunnattomasti lainanhakijana. Tämä on hieman kaksiteräinen miekka. 
  • Hae luottoa lainanvälittäjän kautta: Kaikkein paras tapa hakea 40000 lainaa on lainanvälittäjät, jotka kilpailuttavat useita pankkeja ja rahoituslaitoksia puolestasi. Lainahakemus välitetään automaattisesti kaikille tahoille, joiden luotonmyöntämisen kriteerit täytät. Näin säästä aikaa, vaivaa sekä pitkässä juoksussa rahaa - alimman koron ansiosta.

Haluatko tietää lisää? Lue blogiamme - siellä on tietoa lainoista, säästämisestä sekä rahoitusalasta ylipäätänsä.

Yhdistelylaina 40 000 euroa

Lainojen yhdistäminen kannattaa lähes aina. Jos sinulla on vähintään kaksi vakuudetonta lainaa, ne kannattaa niputtaa yhdeksi isommaksi lainaksi. 

Jos muita luottoja on 5-10 kappaletta, voi niiden yhdistämisellä säästää jopa yli 1000 euroa kuukaudessa. Eikä tämä ole edes markkinointipuhetta. Se on oikeasti huomattu. 

Kun lainat on yhdistelty, on tärkeää olla ottamatta uusia velkoja. 

Pidä yhtä luottokorttia varalla, mutta muuten mukauta elämäsi oman taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Lainojen yhdistäminen lyhyesti:

1️⃣Tee lainahakemus: Kun täytät lainahakemusta, ilmoita kaikki muut velkasi. Tämä koskee kulutusluottoja, pikavippejä, luottokortteja sekä osamaksuja. Vaikka et maksaisi aivan jokaista lainaa pois, ilmoita ne silti. Toki 40 000 euron lainalla kannattaa maksaa jokainen pienikin laina pois - näin koroissa säästetään.

2️⃣Vanhat lainat maksetaan pois: Riippuen tuloistasi, vanhat lainat voidaan maksaa pankin toimesta pois, tai saat/joudut maksamaan ne itse pois. Pankin tulee varmistua, ettet velkaannu lisää - tämän takia lainan myöntämisen edellytys voi olla, että luotot maksetaan pois puolestasi. Yleensä se kustantaa 5-100€ extraa.

3️⃣Saat välirahan tilillesi: Jos hait yhdistelylainaa 40000e ja muita velkoja maksettiin pankin puolesta pois esimerkiksi 24 000€, saat erotuksen tilillesi. Tässä tapauksessa 16 000 euroa. Sillä summalla voit maksaa loput vanhat luotot pois itse, eikä sinulta peritä ylimääräisiä kuluja siitä. Tämä on yleinen käytäntö.

4️⃣Maksat jatkossa vain yhtä lainaa: Kuten historia on osoittanut, voi lainojen yhdistämisellä säästää merkittäviä summia rahaa. Usein puhutaan 200€ - 1000 eurosta kuukaudessa. Jos pieniä lainoja on paljon, voi säästöä tulla helposti yli 1500€/kk. Säästösumma riippuu tietysti siitä, kuinka monta pientä lainaa sinulla on.

Kuka voi saada lainaa 40 000 euroa?

Kuten jokainen sen ymmärtää, ei 40000e laina ole mikään pikkusumma. 

Etenkään, kun mitään vakuuksia ei ole lainan taustalla. 

Pankkien tulee tässä kohtaa tehdä riskianalyysi. 

Onko realistista, että asiakas ei maksa lainaa takaisin? Millainen työllisyystilanne on? Onko hakijoita yksi vai kaksi? Muun muassa nämä ovat kysymyksiä, joihin luottolaitos kiinnittää huomiota lainahakemuksessa.

Meidän kokemuksen mukaan, 40 000€ kulutusluotto vaatii vähintään 3000€/kk bruttotulot. Jos hakijoita on kaksi, voi molemmilla olla 2000 euron kuukausitulot. 

Usein osa-aikaiset työntekijät, uudet yrittäjät tai freelancerit eivät valitettavasti näin suurta lainaa yksin saa. 

Poikkeuksia toki aina on. Jos olet muilta osin täydellinen hakija, voi pankki tehdä tulojen suhteen poikkeuksen - silloin sinussa ei nähdä riskejä. 

Lainahakemuksen tekeminen ei maksa mitään, eikä se sido mihinkään. Aina kannattaa tehdä hakemus, jos tarvitset lainaa - mutta kielteiseen päätökseen kannattaa joskus varautua. 

Lainaa 40 000 euroa kokemuksia 2022

Yleensä 40 000 euroa lainaa haetaan yhdistelylainaksi, suureen remonttiin tai ajoneuvon ostamiseen

Harvoin autoa edes ostetaan, mutta kesällä veneisiin menee yllättävän suuria kulutusluottoja. Kun veneen ostaa pariskunta, on korko 5% tietämillä. 

Samaisella korolla myönnettiin vielä muutama vuosi sitten vakuudellisia autolainoja - eli vuonna 2022 kulutusluotto voi olla hyvä vaihtoehto jopa ajoneuvon ostamiseen.

Näin suurta lainaa ei aivan jokaiselle hakijalle myönnetä. 

Toki lainaa voi hakea kaikki yli 18-vuotiaat, joilla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Hakemuksen tekemisellä ei häviä mitään, se on ilmaista. 

Kannattaa kuitenkin varautua, että tulojen tulee olla bruttona yli 3000€/kk. Olemme huomanneet, että pienemmillä tuloilla harvoin näin suurta lainaa saa. 

Poikkeuksia toki on, eli täytä rohkeasti lainahakemus. Etenkin, jos olet hakemassa yhdistelylainaa - silloin pankit ovat normaalia suopeampia.

Hae lainaa 40 000 € nopeasti tästä linkistä, Rahalaitos.fi -sivuston kautta!

Usein Kysytyt Kysymykset

>Mistä lainaa 40 000 euroa ilman vakuuksia?

Jos mielessä on halvin 40000 laina, kannattaa turvautua lainanvälittäjään. Voit myös hakea luottoa suoraan pankista tai yksittäiseltä rahoituslaitokselta. 


>Onko 40 000 euron yhdistelylaina mahdollista?

Kyllä on. Usein vanhoja lainoja yhdistellään isolla lainalla. Täten yhdistelylaina 40 000€ on hyvinkin mahdollinen, jopa varsin yleinen.

>Kuka voi hakea 40 000€ lainaa ilman vakuuksia?

Näin suuri laina vaatii hyvää tulotasoa, sekä moitteetonta maksuhistoriaa. Muita vakuudettomia lainoja ei saa olla liikaa, paitsi jos ne aiotaan yhdistellä uudella lainalla. Jos on mahdollista, kannattaa 40000e lainaa hakea aina yhteisvastuullisen kanssa - näin positiivinen lainapäätös on helpompaa saada. Korko on myös alhaisempi.


>Voinko saada 40 000 euroa lainaa heti tilille?

Se onnistuu, mutta yleensä rahoja joutuu odottamaan 24 tuntia. Kun puhutaan jopa 40 000 euron lainasta, tulee asiakkaan yleensä toimittaa asiakirjoja - kuten palkkakuitti ja verotuspäätös. Riippuen valitsemastasi pankista, käsitellään liitteet parista tunnista 1-3 päivään. Viikonloppuna harvoin käsitellään suuria kulutusluottoja. Pikalainoja voi hakea koska tahansa, jolloin lainaa saa tilille 24/7


>Tuleeko minulla olla vakuuksia 40 000 euron luotossa?

Ei tarvitse. Kaikki Vakuudetonta.fi -sivuston kumppanit myöntävät lainaa ilman reaalivakuuksia tai henkilötakauksia. Ainoa poikkeus on suuret yrityslainat, joissa henkilötakaus vaaditaan.


>Paljonko vakuudettoman 40 000€ lainan korko yleensä on?

Näin suurissa lainoissa on yleensä edullinen korko. Tai no, edullinen korko kun vakuuksia ei ole. Usein puhutaan 4-10% nimellisestä vuosikorosta. Kun hakijoita on kaksi, painuu korko lähemmäksi 4% kuin kymmentä. 

"Olen Jenna, ja toimin Vakuudetonta.fi -sivuston päätoimisena sisällöntuottajana. Toivottavasti tästä lainaa 40 000 euroa 2022 -artikkelista oli apua uuden lainan hakemista varten!"


Jenna Turunen

Content Writer

jenna@vakuudetonta.fi