Tietoa meistä

Vakuudetonta.fi tiimissä on useita rahoitusalan ammattilaisia, sekä alan uusia nousevia tähtiä. Luonnollisesti tiimissämme on pari taitavaa kirjoittajaa, jotka muotoilevat tietotaitomme helposti luettavaan muotoon.

Meidän missiomme on antaa tietoa lainoista, etenkin vakuudettomista luotoista. Tämä sisältää kulutusluotot, yrityslainat, autolainat sekä kaikkea näiden väliltä. Meidän sivustolta löytyy myös oma "Säästä ja sijoita" -osio, jossa on vinkkejä tasapainoiseen taloudenhallintaan.

Vakuudetonta.fi - Meidän tiimimme!

Veli-Pekka, kavereiden kesken "VP" on Vakuudetonta.fi tiimin kokenein kehäkettu.

Yli 25 vuoden kokemus asuntolainauksesta, kulutusluotoista sekä vakuutusmeklarin hommista on ajanut miehen tähän pisteeseen. 


Veli-Pekka "VP" Varis

Owner, CEO

Jenna on 24-vuotias rahoitusalan uusi tulokas. Aikaisempi kokemus kirjoittajan työstä toi naisen Vakuudetonta.fi tiimiin.

Kokemusta lainoista ja finanssialalta ylipäätänsä on kertynyt n. 2,5 vuotta. Jenna on kiinnostunut sijoittamisesta.


Jenna Turunen

Content Writer

Henri on nuori ja dynaaminen pankkialan ammattilainen. Vaikka ikää on vain 35-vuotta, ei kokemusta puutu.

Heti armeijan jälkeen Henri pääsi töihin pankkiin, työnkuva oli asiakaspalvelijan roolissa. Kokemusta alalta on nyt kertynyt 15 vuotta. 


Henri Juvonen

Content Manager

Ketä Vakuudetonta.fi kävijät ovat?

Vakuudetonta.fi vetää kuukausittain n. 10 000 uniikkia vierailijaa puoleensa. Sivustomme kävijät ovat vakuudettomista luotoista kiinnostuneita yrittäjiä sekä yksityishenkilöitä. Vierailijoista n.10% on "ostohousut" jalassa, ja loput haluavat vain saada tietoa vakuudettomista luotoista.

Mikä meidän sivuston funktio on?

Vakuudetonta.fi on perustettu vuoden 2021 alussa, mutta sivuston edeltäjä julkaistiin jo vuonna 2006. Sivustomme funktio on luoda informatiivista sisältöä. Saamme komissiota, jos otat lainan jonkin kumppanimme kautta - tuet samalla meidän toimintaamme!

Vakuudetonta.fi - Arvot & Missio

Rakkaudesta finanssialaan

Vakuudetonta.fi on perustettu "rakkaudesta lajiin" -ajatuksella. Haluamme jakaa intohimomme suomalaisten kuluttajien ja yrittäjien kanssa.

Oikeus ja rehellisyys

Pyrimme toimimaan rehellisesti kaikkia kohtaan. Emme halua väkisin tyrkyttää lainaa niille, joilla se vaikuttaa negatiivisesti talouteen.

Läpinäkyvyys ja puolueettomuus

Meillä on yli 30 yhteistyökumppania, mutta meidän omasta tahdosta. Emme suosittele yrityksiä, joita emme pidä luotettavina. 

Tiedonjano ja uuden visiointi

Haluamme kehittää sivustoamme jatkuvasti. Jos huomaat meidän sivustossa puutteita, haluamme kuulla siitä viipymättä!

Kysymyksiä? Kumppanuus mielessä? Töihin meille?

Onko sinulla kysyttävää vakuudetonta.fi -sivuston toiminnasta? Haluatko kenties tehdä yhteistyötä, mutta edustamaasi yritystä ei ole sivustollamme? Kenties olet finanssialan ammattilainen tai uusi tulokas, ja etsit uutta suuntaa urallesi? Ole rohkeasti meihin yhteydessä!

  • mediajp2@gmail.com

Ota yhteyttä

Vakuudetonta.fi

Unioninkatu 29, 00170 Helsinki


Sähköposti
mediajp2@gmail.com

Luo kotisivut ilmaiseksi!