Aina halvat hinnat VPN-verkon avulla

15.07.2021

VPN tarkoittaa virtuaalista erillisverkkoa. VPN-yhteyden avulla käyttäjälle luodaan yksityinen tunneli verkkoliikenteen kulkuun. Kukaan muu ei pääse kyseiseen tunneliin - eikä kolmannet osapuolet edes näe sitä, se on näkymätön. VPN:n käyttäminen on 100% laillista, ja se on meidän mielestämme vähintäänkin järkevää. Kukapa ei haluaisi suojella yksityisyyttään?

Suojatusta verkkoyhteydestä on moniakin etuuksia. Ensinnäkin, henkilökohtaiset tietosi pysyvät aina salassa. Ilman VPN:ää tietosi myydään verkossa eteenpäin. Olet varmasti nähnyt mainoksia, juuri niiltä sivuilta, joissa olet vähän aikaa sitten käynyt. Se tarkoittaa, sinua ollaan vakoiltu - ja sivuhistoriasi on myyty eniten tarjoavalle yritykselle tai mainostajalle. Muista hyödyistä kerromme aivan tuota pikaa.

Suomen suosituin palvelu nettiyhteyden suojaamiseen on NordVPN. Mekin suosittelemme kyseistä palvelua, monestakin eri syystä. Tärkeimmät ominaisuuden liittyvät sen ominaisuuksiin, alhaiseen kulurakenteeseen sekä kokonaisvaltaiseen turvallisuuteen.

VPN:n käyttäminen pähkinänkuoressa:

  • NordVPN tarjoaa yksityisen tunnelin verkkoliikenteen kulkuun.
  • Voit muuttaa virtuaalista sijaintiasi parilla napin painalluksella.
  • Ei enää dynaamista hinnoittelua - saat aina halvimmat hinnat verkossa.
  • VPN-verkon käyttäminen on 100% laillista suomalaisille.

Piilota IP osoitteesi VPN:n avulla

Halpojen hintojen saaminen liittyy IP-osoitteen piilottamiseen. VPN:n avulla henkilökohtainen IP-osoitteesi piilotetaan, joten verkkosivustot eivät tiedä sinun olevan Suomesta. No, miten tämä sitten auttaa halpojen hintojen suhteen? Me kerromme.

Verkkokaupat käyttävät usein dynaamista hinnoittelua. Etenkin, jos olet varaamassa lentolippuja, hotellihuonetta tai keikkalippuja. Hinta määräytyy sijaintisi perusteella - Suomi on rikas maa, joten hinnat ovat usein pilvissä. Ystäväsi eri maasta saa todennäköisesti erihintaisen tarjouksen, vaikka olisitte samalla verkkosivustolla samaan aikaan.

Myös monet uudet kasinot ja muut uunituoreet verkkosivustot antavat luvan käyttää VPN:ää!

Tämä voidaan kiertää helposti. Muuta sijaintisi johonkin toiseen maahan - vaikka Kiinaan, Espanjaan tai Venäjälle. VPN:n avulla se onnistuu vain valitsemalla serveri kyseisestä maasta. Näin et tule koskaan enää maksamaan turhasta.

Kierrä maarajoitukset 100% laillisesti

Maarajoitusten, eli geoblokkauksen kiertäminen on 100% laillista Suomessa. Vaikka halpojen lentolippujen saaminen on suuri etu, ei siinä vielä kaikki.

Kiertämällä maantieteelliset rajoitukset pääset käsiksi piilotettuun verkkosisältöön. Tämä pätee esimerkiksi suoratoistopalveluissa. Todennäköisesti maksat jostakin palvelusta 9,90€ kuukaudessa, mutta et näe samoja ohjelmia ja elokuvia kuin yhdysvaltalaiset asiakkaat. Onko se oikein? Ei meidän mielestämme.

Voit muuttaa virtuaalisen sijaintisi Yhdysvaltoihin tai Iso-Britanniaan, niin näet aina sarjojen uusimmat kaudet ensimmäisten joukossa. NordVPN:n käyttäminen maksaa vain muutamia euroja kuussa, joten kannattavaa se kyllä on. Sijainnin muuttaminen pätee myös urheilun suhteen, eli voit katsoa NHL:ää, NFL:ää, NBA:ta sekä kaikkia muita liigoja missä ja milloin itse niin haluat.

VPN-yhteys suojaa yksityisyytesi verkossa

NordVPN:n käyttäminen ei ole vain tapa kiertää rajoituksia. Sen suurin anti tulee siitä, että se salaa kaiken verkkoliikenteen. Mainostajat, yritykset ja valtiot eivät voi tarkkailla sinua - et varmaan huuda henkilötietojasi kadulla, joten miksi tekisit niin internetissä? Internet-palveluntarjoaja käyttää sinua surutta hyväkseen, vaikka se karulta kuulostaakin.

Miksi antaa omat tiedot muille ilmaiseksi? Joku toinen tekee niillä rahaa, on tehnyt koko elämäsi ajan. Jos saisit rahaa mainostajien tekemistä vääryyksistä, olisit miljonääri. Nyt on viimeistään oikea aika laittaa stoppi vakoilulle, tietojen kalastelulle sekä niiden myymiselle.

VPN kokemuksia 2024

VPN:n käyttäminen on kaikille tärkeää. Siinä ei ole mitään laitonta, eikä verkkoliikenteen piilottaminen ole mikään "rikollisten" toimintamalli. Ensinnäkin suojelet omaa yksityisyyttä, mikä tulisi olla kaikilla ykkösprioriteetti internetissä. VPN yhteyden avulla et tule enää koskaan saamaan kohdennettuja mainoksia.

Muita hyötyjä on dynaamisen hinnoittelun kiertäminen. VPN:n avulla saat aina halvimmat hinnat verkosta, esimerkiksi ostaessasi lentolippuja. Saat myös pääsyn suoratoistopalveluiden kaikkeen sisältöön, eli leffat tai sarjat eivät ole enää piilossa. VPN-yhteyden käyttäminen omaa niin paljon etuja, että jokaisen tulisi sitä käyttää vuonna 2021.

Luo kotisivut ilmaiseksi!