Blogi

Rahoitus- sekä finanssialalla tapahtuu jatkuvasti jotakin. Uusia lainsäädäntöjä tulee jatkuvasti - kuten korkokattoja, erilaisia rajoitustoimia sekä muita mielenkiintoisia säädöksiä. Haluamme tuoda nämä kaikkien lukijoiden tietoisuuteen.

Vieläkin tärkeämpänä osa-alueena pidämme "kokemuksia" ja "arvosteluja". Pyrimme resurssien mukaan arvioimaan kaikki kumppanimme erikseen. Blogiin lisätään täten meidän kokemuksia eri luottolaitoksista, sekä muista luottolaitoksista.

Kolmas tärkeä osio on yleiset vinkit säästämiseen. Nämä artikkelit voivat liittyä esimerkiksi VPN:n käyttämiseen, vakuutusten kilpailuttamiseen sekä säästämiseen ja sijoittamiseen. Pyrimme täydentämään blogia hieman "jokaiselle jotakin" -ajatuksella.


Rahoitu.fi kokemuksia 2023 -artikkeli on tehty suomalaisia kuluttajia varten. Kerromme arvostelussa mm. tarjolla olevista lainoista, palvelun asiakastuesta, yhteys- ja taloustiedot sekä yleisiä kokemuksia. Halutessasi voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen - ilman sitoumuksia.

Lendo kokemuksia 2023 -artikkeli on tehty sinua varten. Kerromme muun muassa tarjolla olevista lainoista, palvelun taustalla olevasta yrityksestä sekä lainakumppaneista. Jos kaikki näyttää omaan silmääsi hyvältä, voit hakea lainaa täysin ilmaiseksi - se ei sido mihinkään.

Omalaina kokemuksia 2023 -artikkeli kertoo kaikki tärkeät yksityiskohdat tästä lainanvälittäjästä. Kerromme tässä arvostelussa mm. Omalainan.fi -sivuston palveluista, kumppaneista, yrityksen omistajista sekä lainanmyöntämisen kriteerit.

Tervetuloa lukemaan Yrityslainat.fi kokemuksia 2023 -artikkelimme! Yrityslainat.fi tunnetaan myös nimellä Vauraus.fi, koska molempien taustalla on Vauraus Suomi Oyj. Kyseessä on vuonna 2011 perustettu joukkovelkakirjalainoja tarjoava kotimainen yhtiö. Kyseessä on Suomen johtava toimija omassa segmentissä.

Zmarta kokemuksia 2023 -artikkeli kertoo lukijalle tämän täyden palvelun lainapalvelun kaikki hyvät sekä huonot puolet. Saat tietoa mm. tarjolla olevista lainoista, yhteistyökumppaneista sekä yhtiön taloustiedoista!

VPN tarkoittaa virtuaalista erillisverkkoa. VPN-yhteyden avulla käyttäjälle luodaan yksityinen tunneli verkkoliikenteen kulkuun. Kukaan muu ei pääse kyseiseen tunneliin - eikä kolmannet osapuolet edes näe sitä, se on näkymätön. VPN:n käyttäminen on 100% laillista, ja se on meidän mielestämme vähintäänkin järkevää. Kukapa ei haluaisi suojella...

Kevytyrittäjyys vertailu 2022 -artikkeli on ilmainen opas kaikille suomalaisille. Tulet saamaan tietoa kevytyrittäjyydestä, sekä suosituimmista palveluista sen harjoittamiseen.